Se YouTube på tv med 5.1 surroundsound

Du kan se YouTube-videoer på dit tv med 5.1 surroundsound. Få adgang til YouTubes samling af serier og film samt andet YouTube-indhold med dit understøttede surroundsoundsystem.

Aktivér 5.1 surroundsound

Når du har valgt en video, som du vil afspille, vises afspilningsknapperne. Gå til 5.1 surroundsound for at slå funktionen til eller fra.

Bemærk! Indstillingen vises kun på videoer og enheder, der understøtter 5.1 surroundsound. 5.1 på YouTube understøttes på alle fjernsyn og Chromecast-, Apple TV-, og Roku-enheder samt de fleste Fire TV-enheder fra 2021 og senere. Derudover understøttes 5.1 surroundsound på Xbox Series S|X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One og PlayStation 5. Mange fjernsyn fra 2020 og tidligere understøtter muligvis også surroundsound. Tjek producenten af din enhed for at se, om enheden understøtter 5.1.