Kyk YouTube op TV met 5.1-omringklank

Jy kan YouTube-video's op jou TV kyk met 5.1-omringklank. Geniet YouTube se biblioteek vol programme en flieks, asook ander YouTube-inhoud met jou gesteunde omringklankstelsel.

Skakel 5.1-omringklank aan

’n Spelerkontrolebalk sal verskyn nadat jy ’n video gekies het om te speel. Gaan na 5.1-omringklank om dit aan of af te skakel.

Let wel: Die instelling sal net verskyn vir video's en toestelle wat 5.1-omringklank ondersteun. 5.1 in YouTube word gesteun op alle TV’s van 2021 of later, Chromecast-, Apple TV-, Roku- en die meeste Fire TV-toestelle. Daarby word 5.1-omringklank gesteun op Xbox Series S|X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One en PlayStation 5. Baie TV’s van 2020 of vroeër steun dalk ook omringklank – raadpleeg jou toestelvervaardiger om uit te vind of jou toestel 5.1 ondersteun.

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum