Angiv retningslinjerne for din kanal

Lige nu tester vi retningslinjer for kanaler med en lille gruppe youtubere. Når testen er overstået, bruger vi feedbacken til at se, om funktionen skal gøres tilgængelig for flere youtubere i fremtiden.
Bemærk! Retningslinjerne kan ikke ses på computere.

Kanalretningslinjerne beskriver, hvilke samtaler du gerne vil have på din kanal.

Seerne kan se retningslinjerne for din kanal, før de kommenterer på din video eller skriver en besked i din livechat.

Sådan kommer du i gang:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Klik på Indstillinger i menuen til venstre.
  3. Vælg Fællesskab og så Retningslinjer for kanal.
  4. Skriv en velkomstbesked og den første retningslinje for din kanal. Du kan tilføje op til 3 retningslinjer.
  5. Klik på TILFØJ RETNINGSLINJE for at tilføje op til to ekstra retningslinjer.
  6. Klik på GEM.

Dine tilpassede retningslinjer gør ikke, at kommentarer eller beskeder under livechat bliver automatisk skjult eller fjernet. De tilpassede retningslinjer er i stedet en mulighed for at give seerne en idé om, hvilke kommentarer der kan blive tilbageholdt til gennemgang af dig eller din kanals moderatorer.

YouTube håndhæver ikke dine tilpassede retningslinjer automatisk, men vi håndhæver fortsat automatisk vores retningslinjer for fællesskabet.

Få flere oplysninger om kanalretningslinjer

Hvad skal jeg skrive i min velkomstbesked og retningslinjerne for min kanal?

Nye seere kender måske ikke til din kanal, når de kommenterer på dine videoer eller deltager i livechats. Skriv en velkomstbesked, som byder dine seere velkommen og opfordrer dem til at overholde dine retningslinjer. Du kan for eksempel skrive:

"Velkommen til min kanal! Overhold venligst retningslinjerne for min kanal, hvis du vil deltage i samtalen."

Dine retningslinjer fortæller seerne, hvordan kommunikationen på din kanal skal være. Skriv retningslinjer, som fremmer den type samtaler, som du gerne vil have på din kanal. Her er eksempler på nogle gode regler, du kan inkludere i dine retningslinjer:

• Vær høflig og respektfuld
  • Hold dig til emnet
  • Spørgsmål er velkomne
  • Ingen selvpromovering eller spam
  • Gå efter bolden, ikke personen