Definir les directrius del teu canal

En aquests moments, estem provant les directrius del canal amb un grup reduït de creadors. Després de les proves, i en funció dels suggeriments, valorarem si ampliar la funció a més creadors en el futur.

Les directrius del canal comuniquen els tipus de converses que vols que tinguin lloc al teu canal. Els espectadors veuran les directrius del canal abans de deixar un comentari al vídeo o durant el xat en directe.

A continuació t'indiquem com pots començar:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Configuració.
  3. Selecciona Comunitat i, a continuació, Directrius del canal.
  4. Introdueix un missatge de benvinguda i la primera directriu del canal. Pots afegir-ne fins a tres.
  5. Fes clic a Afegir a una llista de reproducció AFEGEIX UNA DIRECTRIU per afegir fins a dues directrius més.
  6. Fes clic a DESA.

Les directrius personalitzades no faran que s'amaguin ni se suprimeixin comentaris o missatges del xat en directe automàticament. Per contra, t'ajudaran a explicar quins comentaris és possible que tu o els moderadors del canal poseu en espera per revisar-los.

YouTube no aplicarà automàticament les directrius personalitzades que defineixis; tanmateix, continuarem aplicant les nostres directrius de la comunitat.

Més informació sobre les directrius del canal

Què he d'incloure al missatge de benvinguda i a les directrius del canal?

És possible que els espectadors que miren el teu canal per primera vegada no hi estiguin familiaritzats quan comentin els vídeos o participin en xats en directe. Escriu un missatge de benvinguda que aculli el públic i l'animi a seguir les teves directrius. Pots escriure:

"Et dono la benvinguda al meu canal! Segueix les directrius del canal quan t'uneixis a la conversa."

Les directrius indiquen als espectadors com han de comunicar-se al teu canal. Escriu directrius que fomentin els tipus de converses que vols que tinguin lloc al teu canal. Aquests són alguns exemples de bones regles:

• Tingues una conducta civilitzada i respectuosa.
  • No te'n vagis per les branques.
  • Pregunta el que vulguis.
  • No t'autopromocionis ni incloguis contingut brossa.
  • Critica l'argument, no la persona.