Consultar les dades de Música per a creadors

Música per a creadors ja està disponible per als creadors del Programa per a partners de YouTube (YPP) que viuen als EUA. L'ampliació a creadors de l'YPP fora dels EUA està pendent.

Pots baixar diversos informes per entendre el rendiment del teu contingut a Música per a creadors. Aquests informes estan disponibles per a partners de discogràfiques i editors musicals:

• Informes d'ingressos del cost de la llicència: resum i transaccions
  • Informe d'ús

Informes d'ingressos del cost de la llicència

Els informes d'ingressos del cost de la llicència inclouen un informe de resum i un de transaccions. A l'informe de resum s'hi mostren les dades dels ingressos procedents de les llicències corresponents a cada identificador de recurs de gravació de so. A l'informe de transaccions s'hi mostren les dades dels ingressos procedents de les llicències corresponents a cada transacció.

Aquests informes estan disponibles mensualment per als partners que hagin obtingut com a mínim 100 USD (o l'import equivalent en la moneda local) en concepte de llicències durant un mes natural. Per baixar els informes d'ingressos del cost de la llicència:

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Informes .
  3. A la part superior de la pàgina, fes clic a Informes financers.
  4. A la secció Ingressos del cost de la llicència, selecciona l'informe que vulguis baixar de la columna Baixa els informes.
Nota: les comissions de transacció estan definides temporalment en 0.

Descripcions dels camps de l'informe

Informe d'ingressos del cost de la llicència: resum

Camp

Descripció

asset_id

Identificador generat per YouTube per al recurs de gravació de so associat.

asset_title

Títol del recurs de gravació de so.

asset_label

Etiquetes associades al recurs.

asset_type

Tipus de recurs (p. ex., gravació de so).

custom_id

Identificadors personalitzats associats al recurs.

isrc

ISRC associat al recurs.

upc

UPC associat al recurs.

grid

GRid associat al recurs.

artist

Artista associat al recurs (de les metadades del recurs).

album

Àlbum associat al recurs (de les metadades del recurs).

licenses

Número de llicències comprades.

license revenue - usd

Ingressos de la llicència en USD.

Informe d'ingressos del cost de la llicència: transaccional

Camp

Descripció

date

Data de la compra.

asset_id

Identificador generat per YouTube per al recurs de gravació de so associat.

asset_title

Títol del recurs de gravació de so.

asset_label

Etiquetes associades al recurs.

asset_type

Tipus de recurs (p. ex., gravació de so).

custom_id

Identificadors personalitzats associats al recurs.

isrc

ISRC associat al recurs.

upc

UPC associat al recurs.

grid

GRid associat al recurs.

artist

Artista associat al recurs (de les metadades del recurs).

album

Àlbum associat al recurs (de les metadades del recurs).

transaction type

Compra o reembossament de la llicència: llicència (valor negatiu).

retail price - usd

Preu indicat pels partners per segment a l'estratègia de llicència.

final partner earnings - usd

Ingressos de llicències calculats com a:

final_partner_earnings: (item_revenue_usd_micros - transaction_fee ($0))* split * ownership_percentage

Informe d'ús

L'informe d'ús mostra les visualitzacions dels vídeos amb llicència agrupats per recurs de gravació de so. S'actualitza mensualment. Per baixar l'informe d'ús:

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Informes .
  3. A la part superior de la pàgina, fes clic a Llicència.
  4. A la secció Ús, selecciona l'informe que vulguis baixar de la columna Baixa els informes.
Nota: les dades de l'informe d'ús s'anonimitzen si no arriben a un llindar determinat. Si no hi ha prou espectadors en un país determinat, no s'informarà de cap visualització.

Descripcions dels camps de l'informe

Informe d'ús

Camp

Descripció

month

Mes de l'informe.

country

País de l'espectador.

asset_id

Identificador generat per YouTube per al recurs de gravació de so associat.

asset_title

Títol del recurs de gravació de so.

asset_label

Etiquetes associades al recurs.

asset_type

Tipus de recurs (p. ex., gravació de so).

custom_id

Identificadors personalitzats associats al recurs.

isrc

ISRC associat al recurs.

upc

UPC associat al recurs.

grid

GRid associat al recurs.

artist

Artista associat al recurs (de les metadades del recurs).

album

Àlbum associat al recurs (de les metadades del recurs).

views

Nombre de visualitzacions del vídeo amb llicència.

Per obtenir informació sobre quins recursos estan sota llicència, és possible que puguis exportar les dades sobre la idoneïtat dels recursos per obtenir una llicència.

Dades de repartiment d'ingressos

Per consultar els teus guanys del repartiment d'ingressos de Música per a creadors:

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Informes .
  3. Baixa els informes financers mensuals.
  4. Al menú de l'esquerra, selecciona Vídeos reclamats .
  5. Exporta una llista dels vídeos reclamats.
  6. Filtra el fitxer exportat per "Repartiment d'ingressos amb l'usuari que ha penjat el vídeo".
  7. Comprova que els identificadors de vídeo coincideixin amb els dels informes financers.

Informe financer de resum sobre el repartiment d'ingressos del creador

L'informe financer de resum sobre el repartiment d'ingressos del creador inclou els ingressos i les visualitzacions generats pels teus recursos de repartiment d'ingressos i només es generen quan aquests ingressos o visualitzacions es produeixen durant el mes.

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Informes .
  3. A la part superior de la pàgina, fes clic a Informes financers.
  4. A les seccions "Ingressos per publicitat" i "Ingressos per subscripcions", selecciona l'informe Repartiment d'ingressos dels vídeos a la columna "Baixa els informes".