Bekyk Skeppermusiek-data

Skeppermusiek is nou beskikbaar vir VSA-skeppers in die YouTube Vennootprogram (YVP). Uitbreiding na YVP-skeppers buite die VSA is hangende.

Daar is ’n paar verskillende verslae wat jy kan aflaai om te verstaan hoe jou inhoud op Skeppermusiek presteer. Die volgende verslae is beskikbaar vir platemaatskappy- en musiekuitgewervennote:

• Lisensiegeld-inkomsteverslae: Opsomming en transaksioneel
  • Verbruikverslag

Inkomsteverslae oor lisensiegeld

Lisensiegeld-inkomsteverslae sluit beide 'n opsomming en 'n transaksionele verslag in. Die opsommingsverslag wys lisensiëringsinkomstedata vir elke klankopnamebate-ID. Die transaksieverslag wys lisensiëringsinkomstedata vir elke afsonderlike transaksie.

Hierdie verslae is maandeliks beskikbaar vir vennote wat minstens $100 (of die ekwivalent in die plaaslike geldeenheid) se lisensiëringsinkomste in ’n kalendermaand verdien het. Om jou lisensiegeldinkomsteverslae af te laai:

1. Meld by Studio Inhoudbestuurder aan.
  2. Kies Verslae  op die linkerkieslys.
  3. Klik Finansiële verslae boaan die bladsy.
  4. Kies in die Lisensiegeldinkomste-afdeling die verslag wat jy wil aflaai uit die Laai Verslae Af-kolom.
Let wel: Transaksiefooie is tydelik op 0 gestel.

Verslagveldbeskrywings

Inkomsteverslag oor lisensiegeld: opsomming

Veld

Beskrywing

bate-ID

YouTube-gegenereerde ID vir die geassosieerde klankopnamebate

batetitel

Titel van die klankopnamebate

bate-etiket

Bate-etikette geassosieer met die bate

bate-tipe

Bate-tipe (bv. klankopname)

gepasmaakte-ID

Gepasmaakte-ID's geassosieer met die bate

isrc

ISRC geassosieer met die bate

upc

UPC geassosieer met die bate

grid

GRid geassosieer met die bate

kunstenaar

Kunstenaar geassosieer met die bate (van die bate-metadata)

album

Album geassosieer met die bate (van die bate-metadata)

lisensies

# lisensies aangekoop

lisensie-inkomste - VSD

Lisensie-inkomste gewys in VSD

Inkomsteverslag oor lisensiegeld: transaksies

Veld

Beskrywing

datum

Datum van aankoop

bate-ID

YouTube-gegenereerde ID vir die geassosieerde klankopnamebate

batetitel

Titel van die klankopnamebate

bate-etiket

Bate-etikette geassosieer met die bate

bate-tipe

Bate-tipe (bv. klankopname)

gepasmaakte-ID

Gepasmaakte-ID's geassosieer met die bate

isrc

ISRC geassosieer met die bate

upc

UPC geassosieer met die bate

grid

GRid geassosieer met die bate

kunstenaar

Kunstenaar geassosieer met die bate (van die bate-metadata)

album

Album geassosieer met die bate (van die bate-metadata)

transaksietipe

Lisensie-aankope / Terugbetaling: lisensie (negatiewe waarde)

kleinhandelprys -VSD

Prys aangedui deur vennote per segment in die lisensiestrategie

finale vennootverdienste - VSD

Lisensie-inkomste bereken as volg:

finale_vennootverdienste: (item_inkomste_vsd_mikro's - transaksiefooi ($0))* verdeel * eienaarskappersentasie

Gebruikverslag

Die verbruikverslag wys kyke van gelisensieerde video’s wat volgens klankopnamebate saamgegroepeer is. Hierdie verslag is maandeliks beskikbaar. Om jou verbruikverslag af te laai:

1. Meld by Studio Inhoudbestuurder aan.
  2. Kies Verslae  op die linkerkieslys.
  3. Klik op Lisensiëring boaan die bladsy.
  4. In die Verbruik-afdeling, kies die verslag wat jy wil aflaai uit die Laai verslag af-kolom.
Let wel: Data in die verbruikverslag is anoniem indien dit onder 'n sekere drempel val. As daar nie genoeg kykers in 'n gegewe land is nie, sal geen kyke gerapporteer word nie.

Verslagveldbeskrywings

Verbruikverslag

Veld

Beskrywing

maand

Maand van die verslag

land

Land van die kyker

bate-ID

YouTube-gegenereerde ID vir die geassosieerde klankopnamebate

batetitel

Titel van die klankopnamebate

bate-etiket

Bate-etikette geassosieer met die bate

bate-tipe

Bate-tipe (bv. klankopname)

gepasmaakte-ID

Gepasmaakte-ID's geassosieer met die bate

isrc

ISRC geassosieer met die bate

upc

UPC geassosieer met die bate

grid

GRid geassosieer met die bate

kunstenaar

Kunstenaar geassosieer met die bate (van die bate-metadata)

album

Album geassosieer met die bate (van die bate-metadata)

kyke

# van kyke op gelisensieerde video

Jy sal dalk data oor komponentlisensieerbaarheid kan uitvoer vir inligting oor watter komponente lisensieerbaar is.

Inkomstedelingdata

Hoe om jou verdienste uit Skeppermusiek-inkomstedeling na te gaan:

1. Meld by Studio Inhoudbestuurder aan.
  2. Kies Verslae  op die linkerkieslys.
  3. Laai jou maandelikse finansiële verslae af.
  4. Kies Opgeëisde video’s op die linkerkieslys.
  5. Voer ’n lys opgeëisde video’s uit.
  6. Filtreer die uitgevoerde lêer volgens “Inkomstedeling met oplaaier”.
  7. Pas hierdie video-ID’s by die video-ID’s in jou finansiële verslae.

Verslag met finansiële opsomming van skepperinkomstedeling

Die verslag met finansiële opsomming van skepperinkomstedeling bevat die inkomste en kyke wat jou inkomstedelingkomponente gegenereer het, en sal slegs geskep word as sodanige inkomste/kyke vir die maand voorgekom het.

1. Meld by Studio Inhoudbestuurder aan.
  2. Kies Verslae op die linkerkieslys.
  3. Klik Finansiële verslae boaan die bladsy.
  4. Kies die Video-inkomstedeling-verslag in die “Laai verslae af”-kolom in die “Reklame-inkomste”- en “Intekeninginkomste”-afdeling.