Spara och hantera spår

Creator Music är nu tillgängligt för kreatörer i USA som deltar i YouTubes partnerprogram (YPP). Vi planerar att expandera till YPP-kreatörer utanför USA.
Obs! Funktionerna som beskrivs i den här artikeln är tillgängliga via en webbläsare.

Om du hittar ett spår du gillar i Creator Music kan du spara det i ditt bibliotek. På sidan Ditt bibliotek kan du se, filtrera och sortera en lista med spår du har sparat, laddat ned och licensierat.

Spara ett spår i ditt bibliotek

Så här sparar du ett spår i biblioteket:

1. Logga in på YouTube Studio i en webbläsare.
  2. Välj Creator Music i menyn till vänster.
  3. Hitta ett spår du vill spara.
  4. Håll muspekaren över spåret och klicka på Lägg till spår i biblioteket från en spårlista eller från spelarfältet.

Du kan se spåren du har lagt till i biblioteket på sidan Ditt bibliotek.

Se ditt bibliotek

Så här ser du spår som har sparats i biblioteket:

1. Logga in på YouTube Studio i en webbläsare.
  2. Välj Creator Music i menyn till vänster.
  3. Klicka på Ditt bibliotek.
    • Filtrera: Klicka på rullgardinsmenyn om du vill filtrera spår efter Sparade, Nedladdade eller Licensierade.
    • Sortera: Klicka på rullgardinsmenyn för att sortera spår efter Datum tillagt (nyast), Spårtitel (A–Ö) eller Spårtitel (Ö–A).

Ta bort ett spår från ditt bibliotek

Klicka på hjärtikonen på någon av följande platser om du vill ta bort spåret från ditt bibliotek:

• från sidan Ditt bibliotek
  • från en spårlista där spåret visas
  • från spelaren när spåret spelas upp eller pausas
Vill du veta mer? Kolla in våra vanliga frågor om Creator Music.