Teamene våre får mange henvendelser for tiden. Det kan ta lengre tid enn vanlig å få svar på spørsmål via e-post, chat og @TeamYouTube på Twitter.

Lagre og administrer spor

Creator Music er nå tilgjengelig for skapere i USA som er med i YouTubes partnerprogram (YPP). Funksjonen blir tilgjengelig for YPP-skapere utenfor USA senere.
Merk: Funksjonene som er beskrevet i denne artikkelen, er tilgjengelige i nettleseren.

Hvis du finner et spor du liker i Creator Music, kan du lagre det i biblioteket ditt. På Biblioteket ditt-siden din kan du se, filtrere og sortere listen over sporene du har lagret, lastet ned og lisensiert.

Lagre spor i biblioteket ditt

Slik lagrer du et spor i biblioteket:

1. Logg på YouTube Studio i en nettleser.
  2. Velg Creator Music på menyen til venstre.
  3. Finn et spor du vil lagre.
  4. Hold markøren over sporet, og klikk på «Legg til spor i biblioteket»  i en sporliste eller på linjen med avspillingskontroller.

Du kan se sporene du har lagt til i biblioteket, på Biblioteket ditt-siden.

Se biblioteket ditt

Slik ser du sporene som er lagret i biblioteket ditt:

1. Logg på YouTube Studio i en nettleser.
  2. Velg Creator Music på menyen til venstre.
  3. Klikk på Biblioteket ditt.
    • Filtrer: Klikk på rullegardinmenyen for å filtrere spor etter Lagret, Lastet ned eller Lisensiert.
    • Sorter: Klikk på rullegardinmenyen for å sortere spor etter Dato lagt til (nyeste), Sportittel (A–Å) ellerSportittel (Å–A).

Fjern spor fra biblioteket

For å fjerne et spor fra biblioteket klikker du på hjerteikonet  på et av følgende steder:

• Biblioteket ditt-siden
  • i en hvilken som helst sporliste der sporet vises
  • på linjen med avspillingskontroller mens sporet spilles av eller er satt på pause
Vil du vite mer? Ta en titt på de vanlige spørsmålene om Creator Music.