Kappaleiden tallentaminen ja hallinta

Creator Music on nyt saatavilla yhdysvaltalaisille sisällöntuottajille YouTube-kumppaniohjelmassa. Ominaisuuden laajentaminen Yhdysvaltojen ulkopuolisille kumppaniohjelman jäsenille on vielä kesken.
Huom. Tässä artikkelissa kuvatut ominaisuudet ovat käytettävissä selaimessa.

Jos löydät Creator Musicista mieleisesi kappaleen, voit tallentaa sen omaan kirjastoosi. Oma kirjasto ‑sivulla voit tarkastella, suodattaa ja lajitella tallentamiasi, lataamiasi ja lisensoimiasi kappaleita.

Kappaleen tallentaminen omaan kirjastoon

Kappaleen tallentaminen omaan kirjastoon:

1. Kirjaudu YouTube Studioon selaimella.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Creator Music .
  3. Etsi kappale, jonka haluat tallentaa.
  4. Vie hiiri kappaleen päälle ja valitse kappaleluettelosta tai soitinpalkista "Lisää kappale kirjastoon" .

Näet kirjastoon lisäämäsi kappaleet Oma kirjasto ‐sivulla.

Oman kirjaston tarkastelu

Omaan kirjastoon tallennettujen kappaleiden tarkastelu:

1. Kirjaudu YouTube Studioon selaimella.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Creator Music .
  3. Valitse Oma kirjasto.
    • Suodatus: Klikkaa avattavaa valikkoa ja suodata kappaleita tallennettujen, ladattujen tai lisensoitujen kappaleiden mukaan.
    • Lajittelu: Klikkaa avattavaa valikkoa, niin voit lajitella kappaleita lajitteluperusteilla Lisäyspäivä (viimeisin), Kappaleen nimi (A–Ö) tai Kappaleen nimi (Ö–A).

Kappaleen poistaminen omasta kirjastosta

Jos haluat poistaa kappaleen omasta kirjastostasi, klikkaa sydänkuvaketta

• Oma kirjasto ‑sivulla
  • missä tahansa kappaleluettelossa, johon kappale on lisätty
  • soitinpalkissa, kun kappaletta toistetaan tai se on keskeytetty.
Haluatko lisätietoja? Tutustu Creator Musicin usein kysyttyihin kysymyksiin.