Desar i gestionar cançons

Música per a creadors ja està disponible per als creadors del Programa per a partners de YouTube (YPP) que viuen als EUA. L'ampliació a creadors de l'YPP fora dels EUA està pendent.
Nota: les funcions que es descriuen en aquest article estan disponibles a través d'un navegador web.

Si trobes una cançó que t'agrada a Creator Music, pots desar-la a la teva biblioteca. A la pàgina La teva biblioteca, pots veure, filtrar i ordenar una llista de les cançons que has desat, baixat i de les quals tens la llicència.

Desar una cançó a la biblioteca

Per desar una cançó a la biblioteca:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio en un navegador web.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Creator Music .
  3. Cerca una cançó que vulguis desar.
  4. Passa el cursor per sobre de la cançó i fes clic a "Afegeix la cançó a la biblioteca" des de qualsevol llista de cançons o des de la barra del reproductor.

Pots veure les cançons que has afegit a la biblioteca a la pàgina La teva biblioteca.

Veure la biblioteca

Per veure les cançons que s'han desat a la biblioteca:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio en un navegador web.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Creator Music .
  3. Fes clic a La teva biblioteca.
    • Filtra: fes clic al menú desplegable per filtrar les cançons per Desades, Baixades o Amb llicència.
    • Ordena: fes clic al menú desplegable per ordenar les cançons per Data d'addició (més recent), Títol de la cançó (A-Z) o Títol de la cançó (Z-A).

Suprimir una cançó de la biblioteca

Per suprimir la cançó de la biblioteca, fes clic a la icona de cor en qualsevol d'aquests llocs:

• A la pàgina La teva biblioteca.
  • A qualsevol llista de cançons en què es mostri la cançó.
  • A la barra del reproductor quan la cançó s'estigui reproduint o estigui en pausa.
Vols obtenir més informació? Consulta les preguntes més freqüents sobre Música per a creadors.