Find og lyt til eksempler fra numre

Creator Music er nu tilgængeligt for amerikanske youtubere i YouTubes partnerprogram (YPP). Udvidelse til youtubere i YPP, der ikke er baseret i USA, afventer.
Bemærk! De funktioner, der er beskrevet i denne artikel, er tilgængelige via en webbrowser.
I Creator Music kan du søge efter et bestemt nummer eller en bestemt kunstner, gennemse numre efter kategorier som genre og stemning eller finde numre baseret på deres kvalificering til licensering og indtægtsdeling.

Mens du gør dette, kan du lytte til eksempler fra sange og få oplysninger om, hvordan du kan finde den rigtige musik til dine videoer.

Find numre

Du kan finde numre i Creator Music på forskellige måder:

Gå på opdagelse i udvalgte numre

Hvis du vil have vist udvalgte numre grupperet efter stemning, genre og andre kriterier:

1. Log ind på YouTube Studio i en webbrowser.
  2. Vælg Creator Music i menuen til venstre.
  3. startsiden kan du gennemse numre i en af de følgende sektioner:
    • Udvalgte numre til indtægtsdeling: Numre, der giver dig mulighed for at tjene penge på din video ved at dele indtægterne med nummerets rettighedsindehavere.
    • Udvalgte samlinger: Populære numre på Creator Music.
    • Udvalgte licenserbare numre: Numre, som du kan licensere for at beholde den fulde indtægtsgenerering for din video.
    • Stemninger: Numre med en lignende stemning, f.eks. Glad, Trist og Dramatisk.
    • Genrer: Numre, der er grupperet efter genrer, f.eks. Ambient, Blues og Klassisk.
Søg efter en bestemt sang eller kunstner

Sådan søger du efter en bestemt sang eller kunstner:

1. Log ind på YouTube Studio i en webbrowser.
  2. Vælg Creator Music i menuen til venstre.
  3. På siderne Start eller Gennemse skal du gå til søgefeltet og angive søgetermer som f.eks. sangtitel eller kunstnernavn.
Find numre, du kan licensere
Sådan finder du numre, du kan licensere:
  1. Log ind på YouTube Studio i en webbrowser.
  2. Vælg Creator Music i menuen til venstre.
  3. På siderne Start eller Gennemse skal du gå til søgefeltet og angive søgetermer som f.eks. sangtitel eller kunstnernavn.
  4. Markér afkrydsningsfeltet Tilgængelig licens øverst i søgeresultaterne.
Husk!
  • startsiden kan du finde licenserbare numre under Udvalgte licenserbare numre.
  • Licenserbare numre er angivet med en pris ud for dem.
  • Hvis du ikke vil købe en licens, kan licenserbare numre også være kvalificerede til at dele indtægten, hvis din video opfylder kravene til indtægtsdeling.
Find numre, der giver mulighed for indtægtsdeling

Sådan finder du numre, der er kvalificerede til indtægtsdeling:

1. Log ind på YouTube Studio i en webbrowser.
  2. Vælg Creator Music i menuen til venstre.
  3. Se efter ikonet for indtægtsdeling der, hvor numrene er angivet.

Husk!

• startsiden kan du finde numre, der giver mulighed for indtægtsdeling, under Udvalgte numre til indtægtsdeling.
  • Numre til indtægtsdeling kan ikke downloades fra Creator Music.
  • Licenserbare numre kan også være kvalificerede til at dele indtægten, hvis din video opfylder kravene til indtægtsdeling.
Filtrér og sortér for at finde numre

Filtrér lister med numre

Sådan filtrerer du en liste med numre:

1. Log ind på YouTube Studio i en webbrowser.
  2. Vælg Creator Music i menuen til venstre.
  3. Klik på Gennemse.
  4. Klik på en kategori:
    • Stemning
    • Genre
    • Sang
    • Slag/min. (slag i minuttet)
    • Varighed
    • Pris
  5. Vælg filtre og så ANVEND.

Du kan vælge mere end ét filter i flere kategorier.

Sortér lister med numre

Sådan sorterer du en liste med numre:

1. Klik på Bedste match på siden Gennemse
  2. Vælg Bedste match, Nyeste eller Pris (lavest) for at sortere dine søgeresultater efter et af disse kriterier.

Lyt til eksempler fra numre

Når du finder musik, der interesserer dig, er der flere måder, du kan lytte til eksempler fra et nummer og få oplysninger om det, før du bruger det:

Afspil en sang

• Lyt på Creator Music: Hold markøren over albummets albumgrafik på en hvilken som helst liste med numre, og klik på "Afspil" .
  • Lyt på YouTube: Klik på "Flere handlinger" på en liste med numre. '' og så Åbn i YouTube for at afspille sangen på YouTube.

Se oplysninger om brug af nummer

Ikoner for brug

Du kan hurtigt se oplysninger om brug af et nummer ved at se efter disse ikoner i Creator Music:

Kvalificeret til indtægtsdeling. Ved at bruge nummeret i din video kan din video dele indtægten med nummerets rettighedsindehavere. Få flere oplysninger om indtægtsdeling.
Ikke kvalificeret til indtægtsgenerering. Hvis du bruger nummeret i din video, kan du ikke tjene penge på den, men videoen forbliver synlig på YouTube.
 Videoen bliver blokeret. Hvis du bruger nummeret i din video, vil den ikke være synlig på YouTube.
Bemærk! Licenserbare numre angives med en pris, f.eks.0,00 USD eller 9,99 USD. Få flere oplysninger om licensering.

Oplysninger om brug

For numre, der kan licenseres eller er kvalificerede til indtægtsdeling, kan du få flere oplysninger om, hvordan numrene kan bruges, i oplysningerne om brug af det enkelte nummer:

1. Find et nummer, der er licenserbart eller kvalificeret til indtægtsdeling.
  2. Klik på prisen for et licenserbart nummer. Klik på ikonet "Se oplysninger om indtægtsdeling" for numre, der giver mulighed for indtægtsdeling.
    • Du kan også klikke på "Flere handlinger" '' og så Se oplysninger om brug, hvor et nummer er angivet.

Få mere at vide om oplysninger om brug.

Download et licenserbart nummer

Licenserbare numre kan downloades, så du kan sikre dig, at de fungerer i dine videoer, før du køber en licens. Numre, der er markeret som kvalificerede til indtægtsdeling , kan ikke downloades.

Sådan downloader du et licenserbart nummer:

1. Find et licenserbart nummer, som du vil downloade.
  2. Klik på "Flere handlinger" '' og så Download nummer på en liste med numre eller på afspillerbjælken.
  3. (Valgfrit) Klik på SE OPLYSNINGER OM BRUG for at se oplysninger om brug for licensen.

Nummeret kan nu bruges i din video i henhold til de vilkår, som er beskrevet i licensens oplysninger om brug.

Vil du have flere oplysninger? Se ofte stillede spørgsmål om Creator Music.