Apel·lar contra la restricció d'edat d'un vídeo

A les nostres directrius de la comunitat es descriu quin contingut es permet i quin no es permet a YouTube. Tots els vídeos han de complir aquestes regles. Quan un vídeo infringeix aquestes directrius, el suprimim. Alguns vídeos no infringeixen les nostres polítiques, però pot ser que no siguin adequats per als espectadors menors de 18 anys. En aquests casos, hi apliquem una restricció d'edat. Per determinar si cal aplicar una restricció d'edat al contingut, tenim en compte qüestions com ara:

• Violència
  • Imatges desagradables
  • Contingut sexualment suggeridor
  • Nuesa
  • Representació d'activitats perilloses o il·legals

Quan un vídeo té una restricció d'edat, es mostra una pantalla d'advertiment abans de reproduir-lo. Els espectadors majors de 18 anys poden continuar per veure el contingut. Per reduir les probabilitats que alguns espectadors es trobin amb aquests vídeos per error, no es mostren en determinades seccions de YouTube. Els vídeos amb restricció d'edat no es poden veure a la majoria de llocs web de tercers. Quan es reprodueixin aquests vídeos, tornaran a redirigir els espectadors a YouTube.

Apel·lar contra la restricció d'edat d'un vídeo

Si s'ha aplicat una restricció d'edat al teu vídeo, pots apel·lar-hi en contra.

Aplicació YouTube Studio per a Android

1. Obre l'aplicació YouTube Studio .
  2. Al menú de la part inferior, toca Contingut .
  3. Selecciona un vídeo amb una restricció i, a continuació, toca la restricció.
  4. Toca Revisa els problemes.
  5. Toca la reclamació rellevant.
  6. Indica el motiu de l'apel·lació i fes clic a Envia.

Apel·lar contra la restricció d'edat d'un vídeo

Si s'ha aplicat una restricció d'edat al teu vídeo, pots apel·lar-hi en contra.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Contingut.
  3. Ves al vídeo per al qual vols presentar l'apel·lació.
  4. A la columna "Restriccions", col·loca el cursor a sobre del tipus de restricció. Fes clic a Apel·la.
  5. Indica el motiu de l'apel·lació. Fes clic a Envia.

Nota: només pots apel·lar contra la restricció d'edat del vídeo una vegada.

Després d'enviar una apel·lació

L'equip de YouTube revisarà la teva sol·licitud i prendrà les mesures que siguin necessàries.