Tilmeld dig et årsabonnement på YouTube

Årsabonnementer på Premium er forudbetalte medlemskaber, som ikke er faste. Når du har oprettet et abonnement, kan du få 12 måneders adgang til fordelene ved et Premium-medlemskab, indtil dit abonnement udløber. Du kan se flere oplysninger om kvalifikation nedenfor.

Tjek, om du er kvalificeret til et årsabonnement

Følg vejledningen nedenfor for at tilmelde dig et årsabonnement. Når du har gennemført dit køb, kan du bruge dine YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-fordele overalt, hvor du kan logge ind med den Google-konto, du brugte til at købe dit medlemskab, bl.a. på kompatible smart-tv'er eller spillekonsoller.

Hvis du vil tilmelde dig et årsabonnement, gælder følgende krav:

• Du abonnerer ikke på YouTube Premium eller Music Premium i øjeblikket. Hvis du allerede har et YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlemskab og gerne vil skifte til et årsabonnement, kan du her få flere oplysninger om, hvordan du gør det.
  • Du skal være bosat i et af følgende lande:
    • Brasilien, Canada, Indien, Japan, Mexico, Rusland, Thailand, Tyskland eller USA.
    • Bemærkning vedrørende abonnenter i Indien: Hvis du har et forudbetalt abonnement på 1 måned eller 3 måneder, kan du tilmelde dig et årsabonnement, som begynder, når dit forudbetalte abonnement udløber.
Bemærk! Årsabonnementer er kun tilgængelige for individuelle brugere. Vi tilbyder ikke årsabonnementer til brugere af familieabonnementer.

Hvordan fungerer årsabonnementer på YouTube Premium?

Når du køber et årsabonnement, betaler du forud for et individuelt abonnement, som ikke er fast. Det betyder, at fordelene ved dit betalte medlemskab slutter efter perioden på 12 måneder, som du har betalt for. Du kan købe op til 2 års forudbetalt adgang til YouTube Music Premium eller YouTube Premium på et givent tidspunkt. Hvis du vil bevare adgangen til dine fordele, skal du købe et nyt abonnement, når dit medlemskab udløber.

Det er ikke muligt at få refusioner for årsabonnementer, og årsabonnementer kan ikke sættes på pause. Hvis du har spørgsmål om dit årsabonnement, kan du kontakte YouTube Support. Hvis du vil rapportere en svigagtig transaktion, kan du gøre indsigelse her.

Nedenfor kan du få flere oplysninger om, hvordan du tilmelder dig. Du kan også se vores muligheder for betalte medlemskaber og finde det, der passer dig bedst.

Sådan tilmelder du dig et årsabonnement på YouTube Premium

Du kan tilmelde dig et årsabonnement på YouTube Premium eller Music Premium ved at følge nedenstående vejledning.

Sådan tilmelder du dig et årsabonnement på YouTube Premium eller YouTube Music Premium

1. Åbn YouTube- eller YouTube Music-appen på din telefon eller tablet.
  2. Log ind på den Google-konto, hvor du vil starte dit medlemskab.
  3. Tryk på dit profilbillede og så Få YouTube Premium.
  4. Vælg "årligt" blandt valgmulighederne for abonnementer.
  5. Gennemfør dit køb.

Du bliver muligvis bedt om at verificere en pinkode for at beskytte dit køb. Hvis dette er tilfældet, skal du følge vejledningen på skærmen for at fuldføre verificeringsprocessen.

Når du har gennemført dit køb, kan du bruge dine YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-fordele på en computer eller på en Android- eller Apple-enhed ved at logge ind på den Google-konto, du brugte til at købe dit medlemskab. Du kan se, hvilken dato dit abonnement udløber, ved at gå til sektionen Betalte medlemskaber på din konto.

Skift medlemskabstype

Hvis du har et fast YouTube Premium- eller Music Premium-medlemskab og gerne vil skifte til et årsabonnement, skal du først bekræfte, at du befinder dig et sted, hvor årsabonnementer er tilgængelige:

• USA
  • Canada
  • Mexico
  • Brasilien
  • Rusland
  • Tyskland
  • Thailand
  • Indien
  • Japan

Hvis du er kvalificeret til et årsabonnement, skal du opsige dit eksisterende medlemskab. Når du har opsagt dit medlemskab, kan du tilmelde dig et årsabonnement på YouTube Premium eller Music Premium. Adgangen til dit årsabonnement begynder ved udgangen af din aktuelle faktureringsperiode.