Slik bruker du mediekit

Mediekit inneholder detaljert målgruppeinformasjon og kanalberegninger, slik at skaperne kan posisjonere seg effektivt i forbindelse med merkevareavtaler.

Se mediekit-rapporten

Du kan se mediekit-rapporten i YouTube Studio.

1. Logg på YouTube Studio på en datamaskin.
  2. Klikk på Inntekt på menyen til venstre.
  3. Klikk på BrandConnect-fanen.
  4. Klikk på SE MEDIEKIT på Mediekit-kortet.

Målgruppe- og kanaldata

Mediekit-rapporten inneholder detaljerte målgruppedata og kanalberegninger, inkludert, men ikke begrenset til

• kanalbanner og -biografi
  • viktigste målgruppe- og Shopping-kategorier
  • sentral kanalstatistikk og demografisk informasjon
  • kampanjevideoer med betalt produktplassering
  • de mest populære videoene totalt sett

Målgruppesegmentene består av grupper som ifølge Googles beregninger deler bestemte interesser og intensjoner samt demografisk informasjon.

Slik tilpasser du et kort:

1. Velg '' Meny.
  2. Klikk på Rediger.
  3. Sorter etter de mest relevante og mest populære kategoriene, eller bruk et søkefelt for å finne andre målgruppekategorier.
  4. Velg opptil fem målgruppekategorier som er relevante for deg og merkevareavtalen din.
  5. Klikk på Lagre.

Tilpass Mediekit-rapporten

Du kan endre enkelte kort i mediekit-rapporten for å fremheve ulike aspekter ved kanalen din som sannsynligvis vil appellere til bestemte merkevarer.

Slik tilpasser du et kort i mediekit-rapporten:

1. Velg '' Meny
  2. Klikk på Rediger.

Ikke alle kortene kan redigeres. Hvis du ikke kan redigere et bestemt kort, kan du velge å ekskludere informasjonen fra rapporten. Slik ekskluderer du et kort fra rapporten:

1. Velg '' Meny
  2. Klikk på Skjul.

Når du redigerer kort som inneholder videoer, kan du velge opptil fire videoer som skal inkluderes. På kort som inneholder kategorier, kan du velge opptil fem kategorier per kort.

Last ned rapportene, og del dem med merkevarer

Når du er ferdig med å redigere mediekit-rapporten, kan du laste den ned.

Slik forhåndsviser du mediekit-rapporten: Velg FORHÅNDSVISNING øverst til høyre.

Slik laster du ned mediekit-rapporten: Velg LAST NED PDF øverst til høyre.

Vær sikker på at du er komfortabel med å dele dataene dine med merkevaren eller andre personer du sender PDF-filen til.