Mediapaketin käyttäminen

Mediapaketti tarjoaa monipuolisia yleisö- ja kanavatietoja, joiden avulla sisällöntuottajat voivat asemoida brändinsä tehokkaasti brändisopimuksia varten.

Mediapaketin löytäminen

Näin pääset mediapakettiin YouTube Studiossa:

1. Kirjaudu YouTube Studioon tietokoneella.
  2. Klikkaa vasemmasta valikosta Ansaitse.
  3. Klikkaa BrandConnect-välilehteä.
  4. Klikkaa Mediapaketti-kortista NÄYTÄ MEDIAPAKETTI.

Yleisö- ja kanavadata

Mediapaketissa on monipuolista dataa yleisöstä ja tärkeitä kanavatilastoja. Esimerkkejä sisällöstä:

• Kanavabanneri ja kuvaus
  • Parhaat yleisö- ja ostosluokat
  • Kanavan tärkeimmät tilastot ja demografiset tiedot
  • Maksullisen tuotesijoittelun kampanjavideot
  • Suosituimmat videot

Yleisösegmentit koostuvat ihmisryhmistä, joiden jäseniä Googlen arvion perusteella yhdistävät tietyt kiinnostuksen kohteet, aikeet ja demografiset tiedot.

Näin muokkaat korttia:

1. Avaa " Valikko.
  2. Klikkaa Muokkaa.
  3. Voit lajitella tiedot relevantimpien ja suositumpien kategorioiden mukaan tai etsiä muita yleisökategorioita hausta.
  4. Valitse enintään viisi yleisökategoriaa, jotka ovat relevantteja sinulle ja brändisopimuksellesi.
  5. Valitse Tallenna.

Mediapaketti-raportin muokkaaminen

Osa Mediapaketti‐raportin korteista on muokattavissa, jotta voit nostaa esiin tiettyihin brändeihin todennäköisesti vetoavia puolia kanavasta.

Näin voit muokata Mediapaketti-raportin korttia:

1. Avaa " Valikko.
  2. Klikkaa Muokkaa.

Kaikkia kortteja ei voi muokata. Jos et voi muokata jotakin korttia, voit halutessasi poistaa sen tiedot raportista. Näin suljet kortin pois raportista:

1. Avaa " Valikko.
  2. Valitse Piilota.

Kun muokkaat videoita sisältävää korttia, voit valita korttiin enintään neljä videota. Kategorioita voi puolestaan valita enintään viisi.

Raporttien lataaminen ja jakaminen brändeille

Kun et enää halua muokata Mediapaketti-raporttia, voit esikatsella ja ladata sen.

Mediapaketin esikatselu: Valitse oikeasta yläkulmasta ESIKATSELU.

Mediapaketin lataaminen: Valitse oikeasta yläkulmasta LATAA PDF.

Varmista, että raportissa on vain sellaista dataa, jonka olet valmis jakamaan brändille tai muulle henkilölle, jolle lähetät PDF:n.