Pas lisensiestrategieë op komponente toe en bestuur dit

Skeppermusiek is nou beskikbaar vir VSA-skeppers in die YouTube Vennootprogram (YVP). Uitbreiding na YVP-skeppers buite die VSA is hangende.

Sodra jy ’n lisensiestrategie geskep het, kan jy dit toepas op jou lisensieerbare komponente sodat dit vir lisensiëring op Skeppermusiek beskikbaar kan word. As jy nie meer wil hê dat ’n komponent van Skeppermusiek gelisensieer moet wees nie, kan jy die komponent se lisensiestrategie deaktiveer.

Pas 'n lisensiestrategie op 'n komponent toe

Voeg só ’n lisensiestrategie by ’n komponent:

1. Meld aan by Studio Inhoudbestuurder.
  2. Kies Komponente uit die linkerkieslys.
  3. Klik op die komponent waarop jy 'n lisensiestrategie wil byvoeg.
  4. Klik Monetisering  op die komponent se besonderhedebladsy.
  5. Klik die Platformstrategieë-oortjie of die Kanaalgebaseerde strategieë-oortjie.
  6. Klik KIES PLATFORMSTRATEGIE of KIES KANAALGEBASEERDE STRATEGIE.
  7. Soek na die strategietitel en kies dit uit die lys.
  8. Klik PAS TOE.
    • Let wel: Jy sal dalk 'n kennisgewing, “Prysopdatering beskikbaar vir hierdie strategie”, en 'n WYSIG-knoppie sien. Kry meer inligting oor prysopdaterings.
    • As ’n publiseerder ’n vloerprys verskaf het, moet jou lisensiestrategie voldoen aan die minimum prys wat deur die publiseerder gestel is. ’n Lisensiestrategie kwalifiseer nie as slegs een kanaalsegment se pryse minder is as die publiseerder se prys vir daardie komponent nie.

Die strategie wat jy sopas toegepas het, sal aan die bokant van die lys met die “Huidige bepalings”-etiket in die Status-kolom gewys word.

Pas 'n lisensiestrategie gelyktydig op baie komponente toe

Die maksimum aantal komponente wat jy op een slag kan opdateer, is 2 500. Voeg só ’n lisensiestrategie by veelvuldige komponente:

1. Meld aan by Studio Inhoudbestuurder.
  2. Van die linkerkieslys, kies Komponente .
  3. Merk die blokkie langs elke komponent wat jy wil opdateer.
    • Om alle komponente op ’n enkele bladsy te kies, kan jy die blokkie aan die bokant merk.
    • Merk die blokkie aan die bokant en klik Kies alle passings om alle komponente op alle bladsye te kies.
  4. Klik op Wysig  en dan Stel lisensiestrategie.
    • Hierdie grootmaathandeling sal 'n lisensiestrategie vir gekose komponente stel. Die nuwe bepalings sal in Skeppermusiek weerspieël word. Bestaande lisensieverkrygings en -gebruike wat met die komponent geassosieer word, sal nie geaffekteer word nie.
    • Hierdie handeling sal enige bestaande lisensiestrategie van dieselfde aard vir gekose komponente vervang.
  5. Kies ’n lisensiestrategie van die aftrekkieslys en dan PAS TOE.
    • As jy 'n platformgebaseerde lisensiestrategie kies, sal slegs die platformstrategie opgedateer word.
  6. Klik op DATEER KOMPONENTE OP en bevestig die aantal komponente in die opspringvenster.
Let wel: As ’n publiseerder ’n vloerprys verskaf het, moet jou lisensiestrategie voldoen aan die minimum prys wat deur die publiseerder gestel is. ’n Lisensiestrategie kwalifiseer nie as slegs een kanaalsegment se pryse minder is as die publiseerder se prys vir daardie komponent nie.

Deaktiveer 'n komponent se lisensiestrategie

As jy nie meer wil hê dat ’n komponent van Skeppermusiek gelisensieer moet wees nie, kan jy die komponent se lisensiestrategie deaktiveer. Hou in gedagte dat enige bestaande lisensieverkrygings en -gebruike wat met die komponent geassosieer word, nie geaffekteer sal word nie.

Sodra ’n komponent se lisensiestrategie gedeaktiveer word, sal die komponent van Skeppermusiek verwyder word en skeppers sal nie meer die geassosieerde snit kan lisensieer nie.

Om die lisensiestrategie op ’n komponent te deaktiveer:

1. Meld aan by Studio Inhoudbestuurder.
  2. Kies Komponente uit die linkerkieslys.
  3. Klik op die komponent waarvan jy die lisensiestrategie wil deaktiveer.
  4. Klik Monetisering  op die komponent se besonderhedebladsy.
  5. Klik die Platformstrategieë-oortjie of die Kanaalgebaseerde strategieë-oortjie.
  6. Klik DEAKTIVEER PLATFORMSTRATEGIE of DEAKTIVEER KANAALGEBASEERDE STRATEGIE.
  7. Lees die dialoogwaarskuwing en klik op DEAKTIVEER.

Die strategie wat jy sopas gedeaktiveer het, sal aan die bokant van die lys gewys word met die etiket “Vorige bepalings” in die Status-kolom.

Let wel: Lisensiestrategieë kan nie uitgevee word nie, dit kan slegs op komponente gedeaktiveer word. Om ’n lisensiestrategie te deaktiveer op al die komponente waarop dit toegepas is, kan jy die stappe hier volg.