Avancerad sökning (filter)

När du söker efter videor och annat innehåll på YouTube kan du finjustera sökningen med hjälp av avancerade filter.

Prenumerera på vår YouTube Viewers-kanal för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

YouTube-appen

Så här filtrerar du sökningar i YouTube iOS-appen

Du kan filtrera videor efter saker som uppladdningsdatum, antal visningar och längd.

1. Öppna YouTube-appen.
  2. Tryck på Sök .
  3. Ange en sökterm.
  4. Tryck på Filtrera när resultaten visas.
  5. Välj vilka sökfilter du vill lägga till, exempelvis Uppladdningsdatum, Antal visningar och Undertexter/textning. Tryck sedan på Tillbaka .
  6. Om du vill justera filtren för sökningen trycker du på Filter igen och väljer de filter du vill använda.

Mobilwebbplatsen

Du kan filtrera efter uppladdningsdatum och kategori.
  1. Öppna m.youtube.com.
  2. Tryck på Sök .
  3. Ange en sökterm.
  4. Tryck på Filtrera .
  5. Tryck på nedåtpilarna under sökrutan.