Avancerad sökning (filter)

När du söker efter videor och annat innehåll på YouTube kan du finjustera sökningen med hjälp av avancerade filter.

När du har angett söktermerna i sökrutan på en YouTube-sida och resultaten visas klickar du på Filtrera .

Äldre version

Filters are found on the upper left of your browser.

Nyare version

ny filterlayout

Du kan filtrera efter typ av innehåll (exempelvis video, spellista eller film). Om du till exempel inte kan få nog av att titta på videor med katter klickar du på Spellista under Resultattyp i menyn Filter så visas en hel spellista med kattvideor.

Hitta spellistor med sökfilter | Proffstips från YouTube Hjälp

Prenumerera på vår YouTube Viewers-kanal för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.