Avansert søk (filtre)

Når du søker etter videoer og annet innhold på YouTube, kan du avgrense søket ditt ved å bruke filtre.

På datamaskin

Abonner på TeamYouTube-kanalen for å få siste nytt, tips og hjelp.

Når du har skrevet inn søkeordet i søkefeltet øverst på en YouTube-side, klikker du på rullegardinmenyen Filtre under søkefeltet.

Filters

Du kan filtrere etter innholdstype (f.eks. video, spilleliste eller film). Hvis du for eksempel ikke får nok av bare én søt kattevideo, kan du finne en hel spilleliste med søte kattevideoer ved å klikke Spilleliste under «Resultattype» i rullegardinmenyen Filtre.

Finn spillelister ved bruk av søkefiltre | Profftips fra Hjelp for YouTube

I mobilappen

Du kan filtrere videoer etter opplastingsdato, antall avspillinger, varighet med mer.

1. Åpne YouTube-appen.
  2. Trykk på Søk .
  3. Skriv inn en søketerm.
  4. Trykk på Filter filter results når resultatene vises.
  5. Velg filtrene du vil legge til i søket ditt, for eksempel Opplastingsdato, Antall avspillinger og Bare med teksting.

Nett på mobil

Du kan filtrere etter opplastingsdato og kategori.

1. Gå til m.youtube.com.
  2. Trykk på Søk .
  3. Skriv inn en søketerm.
  4. Trykk på rullegardinmenyene ved søkefeltet, når resultatene vises.