Avansert søk (filtre)

Når du søker etter videoer og annet innhold på YouTube, kan du avgrense søket ditt ved å bruke avanserte filtre.

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

YouTube-appen

Slik filtrerer du søk i YouTube iOS-appen

Du kan filtrere videoer etter faktorer som opplastingsdato, antall avspillinger og varighet.

1. Åpne YouTube-appen.
  2. Trykk på Søk .
  3. Skriv inn en søketerm.
  4. Til høyre trykker du på Mer » etterfulgt av Filtre.
  5. Velg søkefiltrene du vil legge til, for eksempel Opplastingsdato, Varighet og Teksting.
  6. Du kan justere filtrene for søket ved å trykke på Filtre igjen og velge filtrene du vil bruke.

Mobilnettstedet

Du kan filtrere etter opplastingsdato og kategori.
  1. Gå til m.youtube.com.
  2. Trykk på Søk .
  3. Skriv inn en søketerm.
  4. Trykk på Filtrer
  5. Trykk på nedoverpilene under søkefeltet.