Avansert søk (filtre)

Når du søker etter videoer og annet innhold på YouTube, kan du avgrense søket ditt ved å bruke avanserte filtre.

Når du har skrevet inn søketermene i søkefeltet på en YouTube-side og fått opp resultater, klikker du på Filtrer .

Eldre versjon

Filters are found on the upper left of your browser.

Nyere versjon

nytt filteroppsett

Du kan filtrere etter innholdstype (som video, spilleliste eller film). Hvis du for eksempel ikke får nok av bare én kattevideo, kan du finne en hel spilleliste med kattevideoer ved å klikke på Spilleliste under «Resultattype» på Filtre-menyen.

Finn spillelister ved bruk av søkefiltre | Profftips fra Hjelp for YouTube

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.