Geavanceerd zoeken (filters)

Tijdens het zoeken naar video's en andere content op YouTube kun je zoekopdrachten verfijnen met geavanceerde filters.

Abonneer je op ons YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

YouTube-app

Zoekresultaten filteren in de YouTube-app voor iOS

Je kunt video's filteren op factoren zoals uploaddatum, aantal weergaven en duur.

1. Open de YouTube-app.
  2. Tik op Zoeken .
  3. Geef een zoekterm op.
  4. Tik rechts op Meer '' en dan Filters.
  5. Selecteer de zoekfilters die je wilt toevoegen, zoals Uploaddatum, Lengte en Ondertiteling/CC.
  6. Tik weer op Filters  als je andere filters voor je zoekopdracht wilt kiezen.

Mobiele site

Je kunt filteren op uploaddatum en categorie.
  1. Ga naar m.youtube.com.
  2. Tik op Zoeken .
  3. Geef een zoekterm op.
  4. Tik op Filters .
  5. Tik op de pijlen-omlaag onder het zoekvak.