Geavanceerd zoeken (filters)

Tijdens het zoeken naar video's en andere content op YouTube kun je zoekopdrachten verfijnen met geavanceerde filters.

Nadat je bovenaan een YouTube-pagina de zoektermen in het zoekvak hebt getypt, klik je op Filters .

Oude versie

Filters are found on the upper left of your browser.

Nieuwe versie

nieuwe filterindeling

Je kunt filteren op type content (zoals video, playlist of film). Als één kattenvideo niet genoeg is, kun je bijvoorbeeld een volledige afspeellijst van kattenvideo's vinden door op Afspeellijst te klikken onder 'Type resultaat' in het filtermenu.

Afspeellijsten vinden met zoekfilters | Handige tips van YouTube Help

Abonneer je op ons YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.