Avanceret søgning (filtre)

Når du søger efter videoer og andet indhold på YouTube, kan du indsnævre din søgning ved hjælp af avancerede filtre.

Abonner på vores YouTube Viewers-kanal for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

YouTube-appen

Sådan filtrerer du søgninger i YouTube-appen til iOS

Du kan filtrere videoer efter dato for upload, antal visninger og varighed.

1. Åbn YouTube-appen.
  2. Tryk på Søg .
  3. Angiv en søgeterm.
  4. Tryk på Mere '' og så Filtre til højre.
  5. Vælg de søgefiltre, du vil tilføje, f.eks. Dato for upload, Varighed og Undertekster.
  6. Hvis du vil justere filtrene for søgningen, kan du trykke på Filtrér igen og vælge de ønskede filtre.

Mobilwebsite

Du kan filtrere efter dato for upload og kategori.
  1. Gå til m.youtube.com.
  2. Tryk på Søg .
  3. Angiv en søgeterm.
  4. Tryk på Filtrér
  5. Tryk på pil ned under søgefeltet.