Avanceret søgning (filtre)

Når du søger efter videoer og andet indhold på YouTube, kan du indsnævre din søgning ved hjælp af avancerede filtre.

Når du har angivet dine søgetermer i søgefeltet på en YouTube-side og fået resultaterne, kan du klikke på Filtrér .

Ældre oplevelse

Filters are found on the upper left of your browser.

Nyere oplevelse

nyt filterlayout

Du kan filtrere ud fra typen af indhold (f.eks. video, playliste eller film). Hvis én kattevideo f.eks. ikke er nok, kan du klikke på Playliste under “Type” i menuen Filtrér for at finde en hel playliste med kattevideoer.

Find playlister med søgefiltre | Professionelle tips fra Hjælp til YouTube

Abonner på vores YouTube Viewers-kanal for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.