Avanceret søgning (filtre)

Når du søger efter videoer og andet indhold på YouTube, kan du indsnævre din søgning ved hjælp af filtre.

Computer

Abonner på vores TeamYouTube-kanal for at få de seneste opdateringer, tips og hjælp.

Efter at have indtastet din søgning i søgefeltet øverst på en YouTube-side skal du klikke på rullemenuen Filtre under søgefeltet.

Filters

Du kan filtrere ud fra typen af indhold (f.eks. video, playliste eller film). Hvis én video med en nuttet kattekilling f.eks. ikke er nok, kan du finde en hel playliste med videoer med nuttede kattekillinger ved at klikke på Playliste under "Resultattype" i rullemenuen Filtre.

Find playlister med søgefiltre | Professionelle tips fra Hjælp til YouTube

Mobilapp

Du kan filtrere videoer efter dato for upload, visningstal, varighed og meget mere.

1. Åbn YouTube-appen.
  2. Tryk på Søg .
  3. Indtast et søgeord.
  4. Tryk på Filter filter results, når du får vist resultaterne.
  5. Vælg de filtre, du vil føje til din søgning, f.eks. Dato for upload, Antal visninger og Undertekster.

Mobilweb

Du kan filtrere efter dato for upload og kategori.

1. Gå til m.youtube.com
  2. Tryk på Søg .
  3. Indtast et søgeord.
  4. Tryk på rullemenuerne ved søgefeltet, når du får vist resultaterne.