Informació sobre la configuració dels comentaris

Pots triar si vols posar en espera alguns comentaris per revisar-los abans que es mostrin al teu vídeo o canal. Obtén informació sobre com pots canviar la configuració dels comentaris.

Configuració dels comentaris per als vídeos

Pots triar si vols activar els comentaris, posar-los en pausa o desactivar-los en un vídeo concret. Si tens activats els comentaris, pots decidir quins es posaran en espera per revisar-los (en cas que n'hi hagi).

Activats

Si decideixes activar els comentaris, també tindràs l'opció de posar-los en espera per revisar-los. Pots tocar el menú desplegable Moderació de comentaris per veure quines opcions tens:

• Cap: no poses en espera cap comentari.
  • Bàsica: poses en espera els comentaris potencialment inadequats.
  • Estricta: poses en espera un ventall més ampli de comentaris potencialment inadequats.
  • Posa'ls tots en espera: poses en espera tots els comentaris.
Consell: si hi ha més paraules o frases que vols posar en espera per revisar-les, afegeix-les a la llista de paraules bloquejades.

Els comentaris pendents de revisió:

• Es mantenen a YouTube Studio durant un màxim de 60 dies.
  • No són visibles públicament, tret que els aprovis.
  • Es poden revisar en més de 100 idiomes.
Posa en pausa

Si tries l'opció Posa en pausa, conservaràs els comentaris existents, però no en rebràs més fins que no tornis a activar-los.

Pots posar en pausa els comentaris per diversos motius. Per exemple, pot ser que vulguis més temps per revisar un augment sobtat de comentaris en un vídeo sense que n'arribin de nous. Si vols tornar a rebre comentaris nous, pots activar-los en qualsevol moment.

Desactiva

Si desactives els comentaris, els espectadors no podran comentar el vídeo. Veuran un missatge en què se'ls informarà que s'han desactivat els comentaris.

Configuració dels comentaris al nivell de canal

Usuaris amagats

Pots optar per amagar els comentaris de comentadors concrets en tots els vídeos del teu canal.
Obtén informació sobre com pots amagar els comentaris d'un canal concret.
Nota: els usuaris amagats tampoc no poden crear clips dels teus vídeos ni de les teves transmissions en directe. Obtén més informació.

Usuaris aprovats

Els comentaris d'aquests usuaris es publicaran automàticament i no es filtraran per detectar enllaços bloquejats, paraules bloquejades o contingut potencialment inadequat. Aquests usuaris també podran enviar missatges al xat en directe quan el mode de participant amb comentaris en directe estigui activat.
Paraules bloquejades
Pots afegir una llista de paraules i frases que no vols que es mostrin als comentaris a les teves llistes de paraules bloquejades.
És possible que els comentaris que tinguin un percentatge alt de coincidència amb aquests termes o que els incloguin es posin en espera per revisar-los durant un màxim de 60 dies, tret que siguin d'un usuari de la teva llista d'usuaris aprovats. Els missatges del xat en directe que tinguin un percentatge alt de coincidència amb aquests termes o que els incloguin també es bloquejaran.
Els comentaris que contenen paraules bloquejades es poden revisar i aprovar a la pestanya "Pendents de revisió" de la pàgina Comentaris.
Per afegir paraules a la llista de paraules bloquejades:
  1. Obre YouTube Studio.
  2. A l'esquerra, fes clic a Configuració i, a continuació, Comunitat.
  3. A la pestanya "Filtres automatitzats", desplaça't fins a "Paraules bloquejades".
  4. Afegeix paraules i frases separades per comes.
  5. Selecciona DESA.
Nota: les paraules bloquejades tampoc no es poden utilitzar en crear clips dels teus vídeos ni de les teves transmissions en directe. Obtén més informació.
Bloquejar comentaris amb enllaços
Pots posar en espera els comentaris que continguin URL per revisar-los. Per fer-ho:
  1. Obre YouTube Studio.
  2. A l'esquerra, fes clic a Configuració i, a continuació, Comunitat.
  3. A la pestanya "Filtres automatitzats", selecciona Bloqueja els enllaços.
Els comentaris amb enllaços no es bloquegen si els has publicat tu, un moderador o un usuari aprovat.
Els missatges del xat en directe que contenen URL també es bloquegen.
Els comentaris que contenen etiquetes i enllaços es poden revisar i aprovar a la pestanya "Pendents de revisió" de la pàgina Comentaris durant un màxim de 60 dies.

Configuració predeterminada dels comentaris

Pots aplicar la mateixa configuració dels comentaris a tots els vídeos nous que pengis. El canvi de la configuració predeterminada dels vídeos nous que pengis no afectarà els vídeos ja publicats.
Pots triar una configuració dels comentaris diferent per a vídeos concrets després d'haver-los penjat. Obtén informació sobre com pots canviar la configuració predeterminada dels comentaris als vídeos nous.

Configuració dels comentaris a la pàgina d'inici del canal

Pots canviar la configuració dels comentaris nous a la pestanya Comunitat del teu canal. Obtén informació sobre com pots canviar la configuració dels comentaris.

Preguntes més freqüents sobre la configuració dels comentaris

Puc bloquejar paraules, enllaços o usuaris determinats en un vídeo concret?

No. Els usuaris amagats, les paraules bloquejades i el bloqueig d'enllaços s'apliquen automàticament a tots els vídeos i a la pàgina d'inici del teu canal. Els canvis que facis a la configuració també es poden aplicar als vídeos nous i als existents.
Nota: els canvis que facis a la configuració dels comentaris només s'apliquen als vídeos nous.

Puc revisar els comentaris d'usuaris amagats?

No. Els comentaris d'usuaris amagats no es mostren a YouTube Studio.

Puc revisar els comentaris que s'han bloquejat perquè contenen enllaços o determinades paraules?

Sí. A la pestanya "Pendents de revisió" de la pàgina Comentaris es poden revisar i aprovar els comentaris que contenen enllaços o paraules bloquejades durant un màxim de 60 dies.

Si desactivo els comentaris i els torno a activar, recuperaré els meus comentaris anteriors?

Sí. Si desactives els comentaris i els tornes a activar, es mostraran de nou els comentaris que hi havia.
Si desactives els comentaris, no es podran veure els comentaris existents a la pàgina de visualització ni a YouTube Studio.

Si canvio la configuració, els comentaris existents i futurs es veuran afectats?

Els canvis en la configuració del canal i el vídeo, les paraules bloquejades, els usuaris amagats i els enllaços bloquejats s'aplicaran als comentaris futurs.

Els comentaris existents només es veuran afectats si:

• Desactives els comentaris d'un vídeo. Si els desactives, no veuràs els comentaris existents fins que no els tornis a activar.
  • Amagues un usuari. Si l'amagues, els comentaris que hagi fet l'usuari no es mostraran en cap dels teus vídeos.

Quin tipus de comentaris es posen en espera per revisar-los en les modalitats bàsica i estricta?

Si selecciones l'opció de moderació de comentaris Bàsica, es posaran en espera els comentaris que puguin ser contingut brossa, autopromoció, text sense sentit o potencialment inadequats a YouTube Studio. Aquests comentaris només es publicaran si els aproves.

Si vols un nivell de protecció superior per al teu canal, en seleccionar l'opció de moderació de comentaris Estricta, augmentarà el nombre de comentaris que es posaran en espera per revisar-los.

Com que aquestes opcions de configuració utilitzen la IA per detectar els comentaris que cal posar en espera, és possible que no sempre l'encertin. Els propietaris del canal poden ignorar, suprimir o aprovar els comentaris que apareixen als seus vídeos.

Per enviar suggeriments directament al producte quan revisis els comentaris a YouTube Studio, selecciona Envia suggeriments.

La precisió i el nombre de comentaris detectats per aquestes opcions de configuració poden variar a mesura que treballem per millorar els nostres sistemes al llarg del temps.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google