Lisenssistrategioiden muokkaaminen tai käytöstä poistaminen

Kun olet luonut lisenssistrategian, voit muokata strategian nimeä, hinnoittelua tai käyttötietoja. Kanavapohjaisiin lisenssistrategioihin voi lisätä kanavia tai niitä voi poistaa maksuttomasta lisenssistä tarpeen mukaan. Jos et enää käytä lisenssistrategiaa, voit poistaa sen käytöstä.

Jokainen muokkaus tallennetaan, ja kukin niistä näkyy Studio Content Managerissa eri versiona.

Lisenssistrategian muokkaaminen

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Lisenssit .
  3. Jos haluat muokata alustastrategiaa, pysy Alustastrategiat-välilehdellä. Jos haluat muokata kanavapohjaista strategiaa, siirry Kanavapohjaiset strategiat ‐välilehdelle.
    • Voit suodattaa listan strategian nimen mukaan klikkaamalla suodatinpalkkia  ja sitten Strategian nimi. Lisää strategian nimi ja klikkaa KÄYTÄ.
  4. Klikkaa muokattavan lisenssistrategian nimeä.
  5. Päivitä nimi, hinnoittelu tai lisätiedot.
  6. Klikkaa TALLENNA.

Kanavien lisääminen kanavapohjaiseen strategiaan tai poistaminen siitä

Jos olet luonut kanavapohjaisen lisenssistrategian, jonka perusteella tietyt kanavat saavat maksuttoman lisenssin, voit lisätä tai poistaa kanavia lisenssistrategiasta.

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Lisenssit .
  3. Klikkaa Kanavapohjaiset strategiat ‐välilehteä.
  4. Klikkaa lisenssistrategiaa, johon haluat lisätä kanavia tai josta haluat poistaa kanavia.
    • Lisää kanavia klikkaamalla LISÄÄ KANAVIA. Liitä kanavatunnukset ja klikkaa LISÄÄ.
    • Jos haluat poistaa kanavia, valitse kanavat ja klikkaa yläbannerista POISTA KANAVAT. Jos poistat kanavan vahingossa, voit valita kanavan ja klikata yläbannerista KUMOA POISTO.
  5. Klikkaa TALLENNA.
  6. Viimeistele päivitys klikkaamalla VAHVISTA.

Lisenssistrategian poistaminen käytöstä

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Lisenssit .
  3. Jos haluat poistaa alustalisenssistrategian käytöstä, pysy Alustastrategiat-välilehdellä. Jos haluat poistaa kanavapohjaisen lisenssistrategian käytöstä, siirry Kanavapohjaiset strategiat ‐välilehdelle.
    • Voit suodattaa listan strategian nimen mukaan klikkaamalla suodatinpalkkia  ja sitten Strategian nimi. Lisää strategian nimi ja klikkaa KÄYTÄ.
  4. Valitse käytöstä poistettava lisenssistrategia.
  5. Klikkaa POISTA LISENSSISTRATEGIA KÄYTÖSTÄ.
Voit poistaa sisältökohteen lisenssistrategian käytöstä seuraamalla näitä ohjeita.

Näytä versiohistoria

Lisenssistrategioihin tekemäsi muokkaukset tallennetaan, ja ne näkyvät eri versioina Studio Content Managerissa. Jos haluat nähdä lisenssistrategiaan tehdyt muutokset, valitse Oikaistu hinnoittelu tai Historia . Klikkaamalla version riviä näet, mitä kanavia versiota tehtäessä on lisätty tai poistettu.

Klikkaamalla Historia ‑välilehden avausnuolta näet päivitetyn lisenssistrategian tiedot:

• Versiot: Muutoksen tiedot (oliko kyseessä päivitys nykyiseen lisenssistrategiaan vai uusi strategia).
  • Nimi | Hinta: Lisenssistrategian nimi ja hinnoittelutaso.
  • Alkamis- ja päättymispäivä: Milloin tietty lisenssistrategia on lisätty sisältökohteelle ja milloin sitä on muutettu tai milloin se on poistettu käytöstä. Päättymispäivä ei ole sama kuin lisenssin kesto.
  • Hankinnat: Kauppasivulta ostettujen lisenssien määrä.
  • Käytöt: Montako kertaa lisensoitua sisältöä on käytetty videossa.
  • Tila: Lisenssistrategian tämänhetkinen tila, joko "Nykyiset ehdot" tai "Aiemmat ehdot".

Oikaistu hinnoittelu ‐välilehdeltä näet lisätietoja, kuten käyttäjätiedot tai muutoksen aikaleiman. Jos julkaisijan hinnoittelumuokkaus on vaikuttanut strategiaan, uuden version nimi sisältää julkaisijan nimen.

Lisenssistrategioiden versioita ei voi poistaa. Jos versioissa on 0 hankintaa, niitä ei näytetä.