Verifiera ditt telefonnummer som en kanal baserad i Indien

Vad innebär ”telefonverifierad”?

Om det står Telefonen har verifierats på fliken Om på en kanalsida innebär det att kanalägaren frivilligt har verifierat sitt telefonnummer. Telefonverifiering innebär att en användare har verifierat sitt telefonnummer. Etiketten visas för alla användare i Indien som använder YouTube på en dator, mobil enhet eller i YouTube-appen.

Varför har vi den här etiketten?

Vi har lagt till den här etiketten för att följa reglerna i Information Technology (Guidelines for Intermediaries and Digital Media Ethics Code) Rules, 2021 (”IT Rules”).

Om en kanal baserad i Indien vill få åtkomst till funktioner på mellannivå måste kreatören bekräfta sin identitet via ett telefonnummer.

Hur kan jag bli ”telefonverifierad”?

Om du har en kanal baserad i Indien och vill bli telefonverifierad måste du bekräfta din identitet med ett telefonnummer:

1. Logga in på YouTube Studio på en dator.
  2. Klicka på Inställningar .
  3. Klicka på Kanal.
  4. Klicka på Kvalificering för funktioner följt av Funktioner på mellannivå följt av VERIFIERA TELEFONNUMMER.

Du blir ombedd att uppge ett telefonnummer. Vi skickar en verifieringskod via ett sms eller röstsamtal till telefonnumret.