Je telefoonnummer verifiëren als kanaal in India

Wat betekent Telefoonnummer geverifieerd?

Als je Telefoonnummer geverifieerd ziet op het tabblad Over van een kanaalpagina, betekent dit dat de kanaaleigenaar het telefoonnummer vrijwillig heeft geverifieerd. Met verificatie van telefoonnummers wordt alleen geverifieerd of een gebruiker eigenaar is van het telefoonnummer. Dit label is zichtbaar voor alle gebruikers in India die YouTube gebruiken op een computer, een mobiel apparaat of in de YouTube-app.

Waarom hebben we dit label?

We hebben dit label toegevoegd om te voldoen aan de Information Technology (Guidelines for Intermediaries and Digital Media Ethics Code) Rules van 2021 (IT-regels).

Als je toegang wilt krijgen tot aanvullende functies voor je kanaal in India, moet je je identiteit bevestigen via een telefoonnummer:

Hoe kan ik mijn telefoonnummer laten verifiëren?

Als je je telefoonnummer vrijwillig wilt laten verifiëren als kanaal in India, moet je je identiteit bevestigen via een telefoonnummer:

1. Log op een computer in bij YouTube Studio.
  2. Klik op Instellingen .
  3. Klik op Kanaal.
  4. Klik op Toegang tot functies en dan Aanvullende functies en dan TELEFOONNUMMER VERIFIËREN.

Je wordt gevraagd een telefoonnummer in te voeren. Daarna krijg je een verificatiecode via een tekstbericht of telefoontje naar dit telefoonnummer.