Bekreft telefonnummeret ditt som tilknyttet en India-basert kanal

Hva betyr «bekreftet per telefon»?

Hvis du ser «bekreftet per telefon» på «Info»-fanen på en kanalside, betyr det at kanaleieren har valgt å gjennomføre en telefonbekreftelse. Telefonbekreftelsen brukes bare til å bekrefte at brukeren eier telefonnummeret sitt. Denne etiketten vises for alle i India som bruker YouTube på en datamaskin, på en mobilenhet eller via YouTube-appen.

Hvorfor har vi denne etiketten?

Vi har lagt til denne etiketten for å overholde reglene for informasjonsteknologi (Guidelines for Intermediaries and Digital Media Ethics Code) fra 2021 («IT-reglene»).

Du kan velge å få tilgang til funksjoner på mellomnivå som en India-basert kanal ved å bekrefte identiteten din via et telefonnummer.

Hvordan kan jeg bekrefte kanalen min per telefon?

Du kan velge å bekrefte kanalen din per telefon som en India-basert kanal, ved å bekrefte identiteten din via et telefonnummer.

1. Logg på YouTube Studio på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger .
  3. Klikk på Kanal.
  4. Klikk på Tilgang til funksjoner etterfulgt av Funksjoner på mellomnivå etterfulgt av BEKREFT TELEFONNUMMERET.

Du blir bedt om å oppgi et telefonnummer. Du mottar en bekreftelseskode på dette nummeret, enten per tekstmelding eller taleanrop.