Todenna kanavasi Intiasta käsin toimivaksi vahvistamalla puhelinnumerosi

Mitä puhelinvahvistus tarkoittaa?

Jos näet jonkin kanavan sivulla Tietoja-välilehdellä merkinnän "puhelin vahvistettu", kanavan omistaja on vahvistanut henkilöllisyytensä puhelinnumerolla. Puhelinvahvistuksen ainoa tarkoitus on todistaa, että käyttäjä omistaa puhelinnumeronsa. Merkintä näkyy Intiassa kaikille YouTubea tietokoneen tai mobiililaitteen selaimella käyttäville ja myös YouTube-sovelluksessa.

Mikä tämän merkinnän tarkoitus on?

Lisäsimme tämän merkinnän, jotta toimintamme olisi Intian vuoden 2021 IT-säädöksen (Guidelines for Intermediaries and Digital Media Ethics Code) mukaista ("IT-säännöt").

Jos haluat pääsyn välitason ominaisuuksiin Intiassa toimivalla kanavallasi, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi puhelinnumerolla:

Miten voin todentaa puhelinnumeroni?

Jotta kanavasi voidaan todentaa Intiasta käsin toimivaksi, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi puhelinnumerolla:

1. Kirjaudu YouTube Studioon tietokoneella.
  2. Klikkaa Asetukset .
  3. Valitse Kanava.
  4. Klikkaa Ominaisuustaso ja sitten Välitason ominaisuudet ja sitten VAHVISTA PUHELINNUMERO.

Sinua pyydetään lisäämään puhelinnumero. Saat vahvistuskoodin tähän puhelinnumeroon tekstiviestillä tai puheluna.