Bekræft dit telefonnummer som en YouTube-kanal fra Indien

Hvad betyder "bekræftet via telefon"?

Hvis du kan se teksten "bekræftet via telefon" på en kanals "Om"-fane, betyder det, at kanalejeren frivilligt har gennemført bekræftelsen via telefon. Bekræftelsen via telefon viser kun, at et telefonnummer tilhører brugeren. Denne etiket er synlig for alle brugere i Indien, der bruger YouTube på en computer, en mobilenhed eller i YouTube-appen.

Hvorfor har vi denne etiket?

Vi har tilføjet denne etiket for at overholde reglerne for Information Technology (Guidelines for Intermediaries and Digital Media Ethics Code) Rules, 2021 ("IT-regler").

Hvis du som kanal i Indien gerne vil have adgang til funktioner på mellemniveau, skal du bekræfte din identitet via et telefonnummer:

Hvordan bliver jeg "bekræftet via telefon"?

Hvis din kanal har hjemme i Indien, og du gerne vil bekræfte kanalen via telefon, skal du bekræfte din identitet ved hjælp af et telefonnummer:

1. Log ind på YouTube Studio på en computer.
  2. Klik på Indstillinger .
  3. Klik på Kanal.
  4. Klik på Adgang til funktioner og så Funktioner på mellemniveau og så VERIFICER TELEFONNUMMER.

Du bliver bedt om at angive et telefonnummer. Vi sender en verificeringskode via en besked eller et taleopkald til det telefonnummer, du angiver.