Kampanjan muokkaaminen tai poistaminen

Kun olet luonut kampanjan, voit muokata sitä milloin tahansa. Kun et enää halua mainostaa sisältöäsi aktiivisesti, voit poistaa kampanjan.

Kampanjan muokkaaminen

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Kampanjat .
  3. Klikkaa muokattavan kampanjan nimeä.
  4. Tee tarvittavat muutokset. Voit muuttaa seuraavia tietoja:
    • Kampanjan nimi
    • Videosuositus
    • Aloituspäivä
    • Päättymispäivä
    • Kampanjaan liittyvät sisältökohteet tai sisältökohteiden tunnisteet
  5. Kun olet tehnyt muutokset, klikkaa TALLENNA.

Kampanjan poistaminen

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Kampanjat .
  3. Klikkaa valintaruutuja poistettavien kampanjoiden vierestä.
  4. Klikkaa yläbannerista POISTA.
Vinkki: Voit poistaa kampanjan käytöstä myös klikkaamalla Päättymispäivä ja valitsemalla menneen päivämäärän.