Video's zoeken met hashtags

Hashtags zijn zoekwoorden met een #-symbool ervoor. Hiermee kunnen gebruikers makkelijk video's vinden over populaire onderwerpen op YouTube.

Je kunt op 2 manieren video's vinden via hashtags:

• Typ een hashtag in de zoekbalk.
  • Klik op een hashtag in een videotitel, onder een videotitel of in een videobeschrijving.
  • Ga naar het tabblad Ontdekken en selecteer een trending hashtag.

Als je een hashtag zoekt of selecteert, krijg je een resultatenpagina met video's die de hashtag in de titel of beschrijving hebben.