Cercar vídeos mitjançant etiquetes

Les etiquetes són paraules clau precedides pel símbol # i són una manera fàcil de cercar vídeos sobre temes populars a YouTube.

Hi ha dues maneres de cercar vídeos mitjançant etiquetes:

• Introdueix una etiqueta a la barra de cerca.
  • Selecciona una etiqueta al títol, a sota del títol o a la descripció d'un vídeo.
  • Ves a la pestanya Explora i selecciona una etiqueta popular.

Si cerques o selecciones una etiqueta, es mostrarà una pàgina de resultats amb vídeos que inclouen aquesta etiqueta al títol o a la descripció.