Reproduir vídeos o llistes de reproducció en bucle a YouTube

Quan mires contingut de YouTube, pots repetir un vídeo o una llista de reproducció reproduint-los en bucle.

Per repetir un vídeo:

1. Ves a la pàgina de visualització de qualsevol vídeo.
  2. Fes clic amb el botó dret al reproductor de vídeo.
  3. Fes clic a Reprodueix en bucle . El vídeo es repetirà de manera continuada.

Per repetir una llista de reproducció:

1. Ves a un vídeo que s'inclogui en una llista de reproducció.
2. A la dreta, desplega la llista de reproducció.
3. Al quadre de la llista de reproducció, fes clic a Reprodueix en bucle . El vídeo es repetirà de manera continuada.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda