Videoiden ja soittolistojen jatkuva toisto YouTubessa

Kun katsot YouTubea, voit laittaa videon tai soittolistan pyörimään jatkuvalla toistolla.

Videon toistaminen uudelleen:

1. Siirry minkä tahansa videon katselusivulle.
  2. Napauta Asetukset .
  3. Valitse Lisäasetukset .
  4. Valitse Toista videota jatkuvasti

Soittolistan toistaminen uudelleen:

1. Käynnistä mikä tahansa soittolista.
  2. Valitse videon alla näkyviin tulevasta säätöikkunasta jatkuva toisto . Soittolistaa toistetaan jatkuvasti.
  3. Jos haluat toistaa jatkuvasti jotakin tiettyä soittolistan videota, napauta jatkuvaa toistoa uudelleen niin, että kuvakkeen keskelle ilmestyy numero 1 . Kyseinen video pyörii nyt jatkuvalla toistolla.