Du har ikke adgang til YouTube med din konto

Hvis du har set følgende besked, betyder det, at din Google Workspace-domæneadministrator endnu ikke har aktiveret YouTube:

Du har desværre ikke adgang til YouTube med din Google-konto. Din adgang er blevet begrænset af din administrator.

Sådan tilføjer du YouTube som tjeneste

Kun din domæneadministrator kan aktivere YouTube på dit domæne. Informer domæneadministratoren om, at du gerne vil have YouTube tilføjet som tjeneste.

Find ud af, hvordan du føjer tjenester til dit Google Workspace-domæne, hvis du er domæneadministrator.