Vælg effektive referencer

Funktionerne, der er beskrevet i denne artikel, er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes system til Content ID-matchning.

Vi opfordrer dig til at bruge filer i fuld længde som referencer i stedet for klip. Referencer i fuld længde giver flere Content ID-matches og højere indtægtsgenereringstakster. Hvis referencen i fuld længde omfatter segmenter med tredjepartsmateriale som f.eks. offentligt ejede optagelser eller reklamer, kan du ekskludere disse segmenter fra overvejelse om Content ID-match.

Du kan angive en reference i fuld længde, selvom du ikke ønsker, at hele indholdet skal kunne ses på YouTube. Referencen er ikke offentligt synlig som en YouTube-video.

I eksemplerne nedenfor sammenlignes effekten af klip med effekten af videoer i fuld længde som reference for et afsnit i en tv-serie på 42 minutter.

Et klip på fem minutter som reference

Reference i fuld længde