Tredjepartsannoncevisning

Du kan bruge YouTube VAST-kvalitetssikringsværktøjet til at tjekke, at dine VAST-annoncetags overholder vores specifikationer for tredjepartsannoncevisning. Du kan også bruge værktøjet til nemt at se et eksempel på den tredjepartsviste videoannonce i YouTube-afspilleren.

Godkendte tredjepartsleverandører

Instream-annoncer fra tredjeparter og deres ledsagende bannerannoncer skal bruge et lineært VAST-tag fra en YouTube VAST-godkendt leverandør. Bemærk, at tredjepartsleverede annoncer, der overtræder vores annoncepolitikker, kan blive begrænset eller suspenderet. Se den detaljerede XML-opsummering nedenfor.

XML-oversigt over instream-annoncer til VAST-annonceserversvar

Element Attributter Værdier Påkrævet Understøttet Noter
VAST   Rod-node Ja Ja
  version Streng (3.0) Ja Ja Skal understøtte enhver VAST 2.-* eller 3.0-version
Annonce Id Streng Ja Ja Element på topniveau omslutter hver enkelt annonce i svaret
InLine Ingen Ingen Ja Ja Element på andet niveau, der omgiver komplette annoncedata til en enkelt annonce
AdSystem Ingen Streng Ja Ja Angiver kildeannonceserver
  version Streng Foretrukket Ja Intern version, der benyttes af annoncesystem
AdTitle Ingen Streng Nej Ja Fælles navn på annonce
Beskrivelse Ingen Streng Nej Ja Længere beskrivelse af annonce
Brugerundersøgelse Ingen URI Nej Nej URI for anmodning om at overvåge leverandør (YouTube understøtter kun sporingspixels til undersøgelser fra certificerede researchleverandører i denne node. Undersøgelser eller undersøgelsesinvitationer kan ikke vises via VAST XML i øjeblikket).
Fejl Ingen URI Nej Ja URI, der skal anmodes om, hvis annoncen ikke vises på grund af en fejl. YouTube gennemfører kun en anmodning om URI i tilfælde af fejl, men kan ikke videregive yderligere fejloplysninger.
Eksponering Ingen URI Ja Ja URI til sporing af eksponering
Annoncematerialer Ingen Ingen Ja Ja Container til en eller flere annonceelementer
Annoncemateriale     Ja Ja Omslutter hvert enkelt annonceelement
  Id Streng Nej Ja Valgfri identifikator
  sekvens Heltal Nej Ja Den foretrukne orden, som flere stykker annoncemateriale bør vises i
  AdID Streng Nej Ja Annonce-id for annoncematerialet (tidligere ISCI)
Lineær     Ja Ja
  skipoffset 00:00:05 Nej Ja Kun VAST 3.0
Varighed Ingen Tid Ja Ja
TrackingEvents     Nej Ja
Sporing   URI Nej Ja URI til sporing af forskellige hændelser i forbindelse med afspilning
  event creativeView,
start,
firstQuartile,
midpoint,
thirdQuartile,
complete,
mute,
unmute,
pause,
rewind,
resume,
fullscreen,
expand,
collapse,
acceptInvitation,
close acceptInvitationLinear
closeLinear
progress
skip
Nej

Ja

(kun til start, firstQuartile, midtpunkt, thirdQuartile, udfør). Spring over understøttes kun af VAST 3.0.

Navnet på det event, der skal spores til det lineære element. Der bør altid anmodes om creativeView, når det er til stede.
AdParameters   Streng Nej Nej Data, der skal overføres til videoannoncen.
VideoClicks     Ja Ja
ClickThrough Ingen URI Ja Ja URI, der skal åbnes som destinationsside, når en seer klikker på videoen
ClickTracking   URI Nej Ja URI, der skal anmodes om til sporingsformål, når en seer klikker på videoen
CustomClick   URI Nej Ja URI'er, der skal anmodes om ved tilpassede hændelser, som f.eks. hotspottet video
  Id Streng Nej Nej Valgfri identifikator
MediaFiles     Ja Ja
MediaFile   URI

Ja

(Der skal være mindst 2 separate MediaFile-noder – en for hver MP4 og WebM-videoformater)

Ja Placering af lineær fil
  levering progressiv Ja Ja Metode til annoncelevering (YouTube foretrækker ikke streaming)
  type Streng Ja (MP4 og WebM) Ja MIME-type (populære MIME-typer inkluderer, men er ikke begrænset til "video/x-ms-wmv" til Windows Media)
  bithastighed Heltal Ja Ja Bithastighed til indkodet video i Kbps
  bredde Heltal (480) Ja Ja Pixelstørrelse på video
  højde Heltal (360) Ja Ja Pixelstørrelse på video
  skalerbar Boolesk Nej Nej Er det acceptabelt at skalere billedet? (YouTube gør det som standard).
  maintainAspectRatio Boolesk Nej Ja
  apiFramework Streng Nej Nej Hvis MediaFile er interaktiv, vil apiFramework definere metoden til kommunikation.
CompanionAds     Nej Ja
Companion     Nej Ja Ethvert antal ledsagende annoncer i forskellige ønskede pixeldimensioner.
  Id Streng Nej Ja Valgfri identifikator
  bredde Heltal (300) Ja (ved visning af ledsagende annonce) Ja Pixelstørrelse af ledsagende annonce
  height Integer (60) Ja (ved visning af ledsagende annonce) Ja Pixelstørrelse af ledsagende annonce
  expandedWidth Heltal Nej Nej Pixelstørrelser for ledsagende annoncer, der kan udvides, i udvidet tilstand (annoncer, der kan udvides, er ikke tilladt sammen med instream-annoncer på YouTube)
  expandedHeight Heltal Nej Nej Pixelstørrelser for ledsagende annoncer, der kan udvides, i udvidet tilstand (annoncer, der kan udvides, er ikke tilladt sammen med instream-annoncer på YouTube)
  apiFramework Streng Nej Nej apiFramework definerer metoden til kommunikation med den ledsagende annonce
StaticResource   URI Nej Ja URI til en statisk fil, f.eks. et billede.
  creativeType Streng Ja (ved visning af ledsagende annonce via StaticResource) Ja MIME-type af statisk ressource, kun Billedtyper understøttes
IFrameResource Ingen URI Nej Ja URI-kilde til en IFrame, der skal vise et ledsagende element
HTMLResource Ingen CDATA Nej Nej HTML, der skal vise et ledsagende element
JavaScriptResource Ingen CDATA Nej Nej JavaScript, der skal vise et ledsagende element
TrackingEvents     Nej Nej
Sporing   URI Nej Nej URI, der skal vise et ledsagende element
  event creativeView Ja (ved visning af ledsagende annonce) Nej Der bør altid anmodes om creativeView, når det er til stede. For ledsagende annoncer er creativeView den eneste understøttede hændelse.
CompanionClickThrough Ingen URI Ja (hvis der vises et statisk
billede uden hårdkodet gennemklik)
Ja URI, der skal åbnes som destinationsside, når en seer klikker på den ledsagende annonce.
AltText Ingen Streng Nej Ja Alt-test, der skal vises, når den ledsagende annonce bliver gengivet i HTML-miljø
AdParameters   Streng Nej Nej Data, der skal overføres til de ledsagende annoncer
NonLinearAds     Nej Nej Ikke understøttet i øjeblikket (kun Linear In-Stream)
Extensions     Nej Nej
Extension type Alle Nej Nej Alle gyldige XML kan indsættes i Extensions-node, men vil blive ignoreret.
Wrapper Ingen Ingen Nej Nej Element på andet niveau, der omgiver wrapper-annonce, der peger på sekundær annonceserver