Derdeparty-advertensiebediening

Jy kan die YouTube VAST-GV-nutsding gebruik om te verifieer of jou VAST-advertensie aan ons spesifikasies vir derdeparty-advertensiebediening voldoen. Jy kan ook hierdie nutsding gebruik om maklik ’n voorskou van jou derdepartybediende video-advertensie op die YouTube-speler te sien.

Goedgekeurde derdepartyverskaffers

Derdeparty-instroomadvertensies en banieradvertensies wat daarmee saamgaan moet ’n lineêre VAST-merker van ’n YouTube VAST-goedgekeurde verskaffer af gebruik. Let daarop dat derdepartybediende advertensies wat ons advertensiebeleide oortree, beperk of opgeskort kan word. Gaan kyk hieronder na die gedetailleerde XML-opsomming.

Instroomadvertensies-XML-opsomming vir VAST-advertensiebedienerreaksie

Element Kenmerke Waardes Vereis Gesteun Notas
VAST   Kernnodus Ja Ja
  weergawe String (3.0) Ja Ja Moet VAST 2.*- of 3.0-weergawe ondersteun
Advertensie ID String Ja Ja Topvlak-element bedek elke advertensie in die reaksie
Inlyn Geen Geen Ja Ja Tweedevlak-advertensie wat volledige advertensiedata vir ’n enkele advertensie omring
Advertensiestelsel Geen String Ja Ja Dui bronadvertensiebediener aan
  weergawe String Voorkeur Ja Interne weergawe gebruik deur advertensiestelsel
Advertensietitel Geen String Nee Ja Algemene naam van advertensie
Beskrywing Geen String Nee Ja Langer beskrywing van advertensie
Opname Geen URI Nee Nee URI van versoek aan opnameverskaffer (YouTube sal slegs navorsingnasporingpieksels van gesertifiseerde navorsingverskaffers in hierdie nodus ondersteun. Opnames of opname-uitnodigings kan nie tans via die VAST XML bedien word nie.)
Fout Geen URI Nee Ja URI om te versoek as advertensie weens ’n fout nie speel nie. YouTube will sal slegs ’n versoek aan die URI uitvoer wanneer daar ’n fout is, maar kan nie ekstra foutinligting aanstuur nie.
Indruk Geen URI Ja Ja URI om indruk na te spoor
Advertensiemateriaal Geen Geen Ja Ja Houer vir een of meer advertensiemateriaalelemente
Advertensiemateriaal     Ja Ja Bedek elke advertensiemateriaalelement
  ID String Nee Ja Opsionele identifiseerder
  volgorde Heelgetal Nee Ja Die voorkeurvolgorde waarin veelvuldige stukke advertensiemateriaal vertoon moet word
  Advertensie-ID String Nee Ja Advertensie-ID vir die advertensiemateriaal (voorheen bekend as ISCI)
Lineêr     Ja Ja
  oorslaanverrekening 00:00:05 Nee Ja Slegs VAST 3.0
Tydsduur Geen Tyd Ja Ja
Nasporinggeleenthede     Nee Ja
Nasporing   URI Nee Ja URI om verskeie geleenthede tydens terugspeel na te spoor
  geleentheid advertensiemateriaalaansig,
begin,
eersteKwartiel,
middelpunt,
derdeKwartiel,
voltooi,
demp,
ontdemp,
onderbreek,
spoelTerug,
hervat,
volskerm,
vouUit,
vouIn,
aanvaarUitnodiging,
maak aanvaarUitnodigingLineêr toe
maakLineêrToe
beweegVorentoe
oorslaan
Nee

Ja

(slegs vir begin, eersteKwartiel, middelpunt, derdeKwartiel, voltooi). Slegs VAST 3.0 ondersteun Oorslaan

Die naam van die geleentheid om die lineêre element na te spoor. Die advertensiemateriaalaansig moet altyd versoek word as dit beskikbaar is.
Advertensieparameters   String Nee Nee Data om na die video-advertensie aan te stuur.
Videoklikke     Ja Ja
Deurklik Geen URI Ja Ja URI om as bestemmingbladsy oop te maak wanneer die kyker die video klik
Kliknasporing   URI Nee Ja URI om te versoek vir nasporingdoeleindes wanneer die kyker die video klik
Pasmaakklik   URI Nee Ja URI’s om te versoek op pasmaakgeleenthede soos warmkolvideo
  ID String Nee Nee Opsionele identifiseerder
Medialêers     Ja Ja
Medialêer   URI

Ja

(Daar moet ’n minimum van 2 aparte Medialêer-nodusse wees – een vir elke MP4, en vir WebM-videoformate)

Ja Ligging van lineêre lêer
  aflewering progressief Ja Ja Afleweringmetode van advertensie (YouTube verkies nie stroming nie)
  tipe String Ja (MP4 en WebM) Ja MIME-tipe (Gewilde MIME-tipes sluit onder andere in “video/x-ms-wmv” vir Windows Media)
  bistempo Heelgetal Ja Ja Biskoers van geënkodeerde video in kbps
  breedte Heelgetal (480) Ja Ja Piekselafmetings van video
  hoogte Heelgetal (360) Ja Ja Piekselafmetings van video
  skaleerbaar Boolese Nee Nee Of dit aanvaarbaar is om die prent te skaleer of nie (YouTube doen dit by verstek).
  handhaafAspekverhouding Boolese Nee Ja
  api-raamwerk String Nee Nee As die Medialêer interaktief is, definieer die api-raamwerk die kommunikasiemetode om te gebruik.
Metgeseladvertensies     Nee Ja
Metgesel     Nee Ja Enige aantal metgeselle in enige verkose piekselafmetings.
  ID String Nee Ja Opsionele identifiseerder
  breedte Heelgetal (300) Ja (as metgesel bedien word) Ja Metgesel se piekselafmetings
  hoogte Heelgetal (60) Ja (as metgesel bedien word) Ja Metgesel se piekselafmetings
  uitgevoudeWydte Heelgetal Nee Nee Piekselafmetings van uitgevoude metgeseladvertensie wanneer dit in uitvoutoestand is (uitvoubare metgeseladvertensies word nie in instroom-advertensies op YouTube toegelaat nie)
  uitgevoudeHoogte Heelgetal Nee Nee Piekselafmetings van uitgevoude metgeseladvertensie wanneer dit in uitvoutoestand is (uitvoubare metgeseladvertensies word nie in instroom-advertensies op YouTube toegelaat nie)
  api-raamwerk String Nee Nee Die api-raamwerk definieer die kommunikasiemetode om met die metgesel te gebruik
StatieseHulpbron   URI Nee Ja URI na ’n statiese lêer soos ’n prent.
  advertensiemateriaaltipe String Ja (as metgesel met StatieseHulpbron bedien word) Ja MIME-tipe van statiese hulpbron; slegs prenttipes word ondersteun
i-Raamhulpbron Geen URI Nee Ja URI-bron vir ’n I-Raam om die metgesel-element te vertoon
HTMLHulpbron Geen CDATA Nee Nee HTML om die metgesel-element te vertoon
JavaScriptHulpbron Geen CDATA Nee Nee JavaScript om die metgesel-element te vertoon
Nasporinggeleenthede     Nee Nee
Nasporing   URI Nee Nee URI om die metgesel-element te vertoon
  geleentheid advertensiemateriaalaansig Ja (as metgesel bedien word) Nee Die advertensiemateriaalaansig moet altyd versoek word as dit beskikbaar is. Advertensiemateriaalaansig is die enigste gesteunde geleentheid vir metgeselle.
Metgeseldeurklik Geen URI Ja (as statiese
prent sonder vasgekodeerde deurklik bedien word)
Ja URI om as bestemmingbladsy oop te maak wanneer die kyker die metgesel klik.
Alt-teks Geen String Nee Ja Alt-toets moet gewys word wanneer metgesel in HTML-omgewing gelewer word
Advertensieparameters   String Nee Nee Data om na metgesel-advertensies aan te stuur
NielineêreAdvertensies     Nee Nee Word nie tans gesteun nie (slegs lineêr instroom)
Uitbreidings     Nee Nee
Uitbreiding tipe Enige Nee Nee Enige geldige XML kan by die Uitbreidings-nodus ingesluit word, maar dit sal geïgnoreer word.
Omslag Geen Geen Nee Nee Tweedevlak-element wat omslagadvertensie omring en sekondêre advertensiebediener aandui