Redigera eller radera policyer

Funktionerna som beskrivs i den här artikeln gäller endast användare av Innehållshanteraren i YouTube Studio. Om du vill ha information om de allmänna policyerna på YouTube kan du läsa mer här.

När du har skapat en policy kan du gå tillbaka och redigera den. Alla eventuella redigeringar du gör tillämpas automatiskt på alla anspråk som görs via den policyn.

Du kan också radera anpassade policyer som inte används. Det går inte att radera policyer om de för närvarande används på aktiva anspråk eller om de har ställts in som standardpolicy. Det går inte att radera fördefinierade policyer som Aktivera intäktsgenerering i alla länder, Spåra i alla länder eller Blockera i alla länder.

Redigera en policy

1. Logga in i Innehållshanteraren i Studio.
  2. Välj Policyer i menyn till vänster.
  3. Klicka på policyn du vill redigera.
  4. Redigera policyinformationen efter behov genom att följa samma steg som när du skapade policyn.
  5. Klicka på SPARA.

Radera en policy

1. Logga in i Innehållshanteraren i Studio.
  2. Välj Policyer i menyn till vänster.
  3. Klicka på rullgardinsmenyn Välj åtgärd i kolumnen till höger.
  4. Välj Radera.
    • Obs! Åtgärden Radera är inte tillgänglig om du har valt en policy som tillämpas på ett aktivt anspråk eller som är en av de fördefinierade policyerna.