Rediger eller slett retningslinjer

Funksjonene som er beskrevet i denne artikkelen, er bare tilgjengelige for brukere av YouTube Studio-innholdsbehandlingen. Du finner informasjon om de generelle YouTube-retningslinjene her.

Du kan gå tilbake og redigere retningslinjer du selv har opprettet. Alle endringer du gjør, trer automatisk i kraft for alle krav der disse retningslinjene brukes.

Du kan også slette egendefinerte retningslinjer som ikke er i bruk. Du kan ikke slette retningslinjer som er i bruk i aktive krav eller angitt som standard retningslinjer. Forhåndsdefinerte retningslinjer, for eksempel om inntektsgenerering i alle land, sporing i alle land eller blokkering i alle land, kan heller ikke slettes.

Slik redigerer du retningslinjer

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.
  2. Velg Retningslinjer på menyen til venstre.
  3. Klikk på navnet på retningslinjene du vil redigere.
  4. Rediger detaljene for retningslinjene etter behov ved å følge de samme trinnene som da du opprettet dem.
  5. Klikk på LAGRE.

Slik sletter du retningslinjer

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.
  2. Velg Retningslinjer på menyen til venstre.
  3. I kolonnen til høyre klikker du på rullegardinmenyen Velg handling .
  4. Velg Slett.
    • Merk: Slett-handlingen er ikke tilgjengelig hvis du har valgt retningslinjer som er i bruk i et aktivt krav, eller forhåndsdefinerte retningslinjer.