Käytäntöjen muokkaaminen ja poistaminen

Tässä artikkelissa kuvatut ominaisuudet koskevat vain YouTube Studio Content Managerin käyttäjiä. Yleisempää tietoa YouTuben käytännöistä on tässä ohjeartikkelissa.

Kun olet luonut käytännön, voit myöhemmin muokata sitä. Kaikki muutokset tulevat automaattisesti voimaan kaikissa vaatimuksissa, joihin kyseistä käytäntöä sovelletaan.

Voit myös poistaa omia käytäntöjä, jotka eivät ole käytössä. Käytäntöjä ei voi kuitenkaan poistaa, jos niitä sovelletaan aktiivisiin vaatimuksiin tai ne on valittu oletuskäytännöksi. Ennalta määriteltyjä käytäntöjä ei voi myöskään poistaa. Niitä ovat esimerkiksi "Kaupallista kaikissa maissa", "Seuraa kaikissa maissa" ja "Estä kaikissa maissa".

Käytännön muokkaaminen

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Käytännöt .
  3. Klikkaa muokattavan käytännön nimeä.
  4. Päivitä käytännön tiedot tarpeen mukaan ja seuraa samoja vaiheita kuin käytännön luomisessa.
  5. Klikkaa TALLENNA.

Käytännön poistaminen

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Käytännöt .
  3. Klikkaa oikeasta sarakkeesta avattavaa Valitse toiminto ‑valikkoa.
  4. Valitse Poista.
    • Huom. Poista ei ole valittavissa, jos yrität poistaa käytäntöä, jota sovelletaan johonkin aktiiviseen vaatimukseen tai joka on yksi ennalta määritellyistä käytännöistä.