Wysig of vee beleide uit

Features described in this article only apply to users of YouTube Studio Content Manager. For info on general YouTube policies, learn more here.

Nadat jy 'n beleid geskep het, kan jy teruggaan en dit wysig. Enige wysigings wat jy maak, sal outomaties op alle eise wat daardie beleid gebruik, toegepas word.

Jy kan ook gepasmaakte beleide wat nie gebruik word nie, uitvee. Beleide kan nie uitgevee word as hulle tans op aktiewe eise toegepas is of as 'n verstek beleid gestel is nie. Vooraf gedefinieerde beleide soos Monetiseer in alle lande, Volg in alle lande, of Blokkeer in alle lande, kan ook nie uitgevee word nie.

Wysig 'n beleid

1. Meld by Studio Inhoudbestuurder aan.
  2. Kies Beleide in die linkerkieslys.
  3. Klik die naam van die beleid wat jy wil wysig.
  4. Wysig die beleidbesonderhede soos nodig deur dieselfde stappe te volg as toe jy die beleid geskep het.
  5. Klik STOOR.

Vee 'n beleid uit

1. Meld by Studio Inhoudbestuurder aan.
  2. Kies Beleide in die linkerkieslys.
  3. Klik die Kies handeling -aftreklys in die regterkolom.
  4. Kies Vee uit.
    • Let wel: Die Vee uit-handeling is nie beskikbaar as jy 'n beleid gekies het wat op 'n aktiewe eis toegepas is of een van die vooraf gedefinieerde beleide is nie.