Roeteer eise vir handmatige hersiening

Features described in this article only apply to users of YouTube Studio Content Manager. For info on general YouTube policies, learn more here.

Content ID eis gebruiker-opgelaaide video's outomaties sonder menslike ingryping op, maar jy kan 'n opsie kies om 'n handmatige hersiening te vereis voordat die eis aktief word.

Kies die opsie Roeteer vir hersiening

Om 'n handmatige hersiening te vereis, skep 'n beleid wat die reëls en toestande spesifiseer waarvolgens jy wil hê dat 'n eis 'n handmatige hersiening moet kry.

Jy sal byvoorbeeld eise wil verifieer op video's wat Content ID identifiseer as minder as 50% ooreenstemmend met jou bate. Sodra jy die beleid skep, sal dit hierdie handelinge tot gevolg hê:

Reël Toestand
Monetiseer die video Indien 'n video meer as 50% ooreenstemmend met my bate is
Monetiseer die video; roeteer vir hersiening Indien 'n video minder as 50% ooreenstemmend met my bate is

As 'n voorbeeld, om die bogenoemde beleid op te stel:

1. Meld by Studio Inhoudbestuurder aan.
  2. Kies Beleide in die linkerkieslys.
  3. Klik VOEG NUWE BELEID BY
  4. Voer 'n Beleidnaam en Beleidbeskrywing in.
  5. Klik VOEG REËL BY en dan Monetiseer.
  6. Klik VOEG VOORWAARDE BY en dan Gebruikervideo-passingmate.
  7. Langsaan Gebruikervideo-passingmate, kies Persent (%) en Is meer as. Voer 50 in die tekskassie in.
  8. Klik VOEG REËL BY en dan Roeteer vir hersiening. Stel die aksie op Monetiseer.
    • Let wel: Jy kan ook op VOEG REËL BY en dan Monetiseer klik. Merk dan die blokkie langsaan Roeteer vir hersiening.
  9. Klik VOEG VOORWAARDE BY en dan Gebruikervideo-passingmate.
  10. Langsaan Gebruikervideo-passingmate, kies Persent (%) en Is minder as. Voer 50 in die tekskassie in.
  11. Klik STOOR.

Hersien eise handmatig

Wanneer Content ID 'n passing identifiseer, word 'n passingbeleid op die opgeëisde video toegepas. Indien die passingbeleid die “Roeteer vir hersiening”-opsie gekies het, word die video as 'n potensiële eis beskou. Dit beteken dat die eis ingestel is, maar dit bly onaktief totdat dit handmatig hersien is.

Potensiële eise verskyn in jou inhoudbestuurder op die Kwessiesbladsy wanneer jy volgens Potensiële eise filter . Jy kan die potensiële eise wat vir hersiening geroeteer is, bekyk deur Potensiële eise > Vir hersiening geroeteer te kies. Kom meer te wete oor die hersien van potensiële eise.