Linkitettyjen kanavien poistaminen

Kun poistat linkitetyn kanavan, linkki kanavan ja Content Managerin väliltä poistuu. Tämän jälkeen et voi
  • ylläpitää tämän kanavan videoiden kaupallistamista
  • tehdä vaatimuksia kanavan videoista
  • antaa kanavan omistajalle oikeutta tehdä vaatimuksia kanavan videoista ja kaupallistaa niitä (oletusarvoisesti vain sisällön hallinnoijalla on oikeudet tehdä vaatimuksia)
  • katsoa kanavan menneitä tulotietoja ja kehittymistietoja.

Strategia linkityksen poistamiseksi

Linkityksen poistamisella on erilaisia vaikutuksia riippuen siitä, tehdäänkö yksittäisiin sisältökohteisiin muutoksia sitä ennen. Alta näet, millaisia vaikutuksia linkityksen poistamisella on missäkin tilanteessa.

Linkityksen poistaminen ja vaatimusten vapauttaminen

Jos poistat omistajuutesi yksittäisistä sisältökohteista ennen linkityksen poistamista, vaatimukset poistetaan sekä käyttäjien luomista videoista että sen kanavan videoista, jonka linkitystä olet poistamassa.

Linkityksen poistaminen vapauttaen videoista tehdyt vaatimukset

Jos poistat kanavan linkityksen muokkaamatta yksittäisten sisältökohteiden omistajuutta, käyttäjien luomista videoista tehdyt vaatimukset pysyvät voimassa. Sisältökohteisiin liittyvä viitetiedosto poistetaan käytöstä. Kaikki vaatimukset poistetaan käytöstä videoilta, joiden julkaisseen kanavan linkitys poistetaan.

Linkityksen poistaminen pitäen vaatimukset voimassa

Vaihtoehto on saatavilla vain, jos kanava siirtyy uuden Content Managerin alaisuuteen. Jos siirrät kanavan sisältökohteiden omistajuuden ennen kanavan linkityksen poistamista, kaikki vaatimukset pysyvät voimassa.

Kanavan poistaminen Content Managerista

Huom. Kanavan poistaminen tililtä ei poista kanavaa tai sen sisältöä YouTubesta. Kaikki kumppanin videoista tehdyt vaatimukset vapautetaan, mutta käyttäjän luomasta sisällöstä tehdyt vaatimukset pysyvät ennallaan. Jos haluat poistaa vaatimuksia, poista ne ennen kuin poistat kanavan.

Näin poistat linkitetyn kanavan Content Managerista:

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Kanavat .
  3. Merkitse poistettavan kanavan vierestä ruutu valituksi.
  4. Klikkaa POISTA LINKITYS ja sitten VAHVISTA.