Rapportér annonser som bryter med retningslinjene

Hvis du ser en annonse som er upassende eller til og med i strid med Googles annonseretningslinjer, kan du rapportere den.

Annonser med begrenset innhold

Det kan hende at du ser annonser som promoterer begrenset innhold, noe som er tillatt i henhold til annonseretningslinjene våre. Begrensninger for annonseinnhold kan være forskjellig fra retningslinjene for annonsørvennlig innhold for skapere, der sistnevnte gir et omriss av hva slags typer innhold skaperne kan tjene penger på gjennom annonser.

Hvis du ikke lenger vil se en bestemt annonse, uten å rapportere den, velger du Informasjon Informasjonog såSlutt å se denne annonsen på den aktuelle annonsen. Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du har slått på personlig tilpasning av annonser i annonseinnstillingene for Google-kontoen din.

Annonser som bryter med retningslinjene

Vi bruker en kombinasjon av manuell og automatisk evaluering for å sikre at annonsene overholder Googles annonseretningslinjer, helt fra annonsen opprettes. Dette sikrer en bedre annonseopplevelse for seerne og bedre annonselevering i innhold på plattformen.

Det hender imidlertid at evaluererne våre tar feil. I så fall kan du rapportere annonsen mens den fremdeles vises, eller fylle ut og sende inn dette skjemaet i stedet. Teamet vårt gjennomgår rapporten din og iverksetter tiltak om nødvendig.

Det er bare mulig å rapportere fra selve annonsen på YouTube for mobil eller datamaskin.

Merk: Hvis du oppdager at en av videoene dine blir brukt som annonse og du vil finne ut mer om hvordan annonsevisninger kan påvirke resultatene til videoen din, kontakter du brukerstøtten for skapere.

1. Click Info Information on the ad
  2. Select Why this ad and thenReport this ad

Finn ut mer