Käytäntöjen vastaisista mainoksista ilmoittaminen

Jos näet mainoksen, joka on sopimaton tai rikkoo Googlen mainoskäytäntöjä, voit tehdä siitä ilmoituksen.

Rajoitetun sisällön mainokset

Saatat nähdä mainoksia rajoitetusta sisällöstä, jonka mainostaminen on tällä hetkellä sallittua mainoskäytännöissämme. Mainossisällön rajoitukset voivat poiketa sisällöntuottajille suunnatuista mainontaan sopivan sisällön säännöistä, joissa määritellään, millaisen sisällön voi kaupallistaa mainoksilla.

Jos haluat piilottaa tietyn mainoksen tekemättä siitä ilmoitusta, valitse mainoksesta Lisää " tai Tiedot ja sitten Estä mainos . Vaihtoehto on valittavissa vain, jos mainosten personointi on päällä My Ad Centerissä.

Käytäntöjen vastaiset mainokset

Hyödynnämme sekä ihmisten tekemiä tarkastuksia että automaattisia järjestelmiä varmistaaksemme, että mainos on heti sen luomisesta lähtien Googlen mainoskäytäntöjen mukainen. Tämä tarjoaa katsojille paremman mainoskokemuksen ja myös parantaa mainosten näkymistä YouTube-sisällössä.

Tarkastuksissa voi kuitenkin tapahtua virheitä. Tällöin voit tehdä ilmoituksen näkemästäsi mainoksesta tai täyttää ja lähettää tämän lomakkeen. Tiimimme tarkastaa ilmoituksesi ja ryhtyy tarvittaessa toimenpiteisiin.

Ilmoituksen voi tehdä suoraan mainoksesta vain YouTuben mobiili- ja tietokoneversioissa.

Huom. Jos huomaat videotasi käytettävän mainoksena ja haluat lisätietoja mainoksen katselukertojen vaikutuksesta videon tuloksiin, ota yhteyttä sisällöntuottajien tukeen.

1. Klikkaa mainoksesta Lisää " tai Tiedot .
  2. Valitse Tee ilmoitus mainoksesta .

Lue lisää